Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hisarcıklıoğlu’ndan Afrin’e Aydın İnciri

GÜNCEL 05.02.2018 - 16:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2997+ kez okundu.
 

Hisarcıklıoğlu’ndan Afrin’e Aydın İnciri

Kahraman Mehmetçikler sınırları tehdit eden teröristlere karşı Afrin’de destan yazarken ülkenin dört bir yanından Mehmetçiğe destek yağıyor.

AYDIN- Mehmetçiğe yapılan bu maddi manevi desteğin Aydın’da Aydın İnciri olarak tezahür ettiği bildirildi. Aydın Ticaret Odası (AYTO) öncülüğünde başlatılan kampanyaya Aydın’ın sivil toplum kuruluşları ve AYTO Üyeleri de destek verince 3 gün içerisinde 1,5 ton Aydın İnciri toplandığı belirtildi. AYTO’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Bu kampanyaya destek verenler içersinde öyle bir isim vardı ki Aydınlı olmasa da gerçek bir Efe olduğunu gösterdi. İsmi geçtiğinde uğurlama için toplanan kalabalığın memnuniyeti alkışlarına yansıdı” denildi. Edinilen bilgiye göre, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na kampanyadan bahsettiğinde şahsi bütçesinden katkı vermeyi teklif ettiğini belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Değerli Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu gerçek bir Aydın Efesi gibi, Kahraman Mehmetçiklerimize göndermek istediğimiz Aydın İnciri’ne şahsi bütçesinden destek olarak bizleri gururlandırmıştır. Aydın İnciri’nin AB Coğrafi İşaret tescilinde verdiği destek hafızalarımızdayken bu jesti bizleri çok mutlu etti. Mehmetçiklerimizin her türlü ihtiyacı devletimiz tarafından karşılanmaktadır. Bizler bu desteğimizi ihtiyaca binaen değil irade beyanına yönelik bir duruş sergiliyoruz. Destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Kahraman Mehmetçiklerimizin muzaffer olarak sağ salim evlerine dönmesini Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
Kahraman Mehmetçikler sınırları tehdit eden teröristlere karşı Afrin’de destan yazarken ülkenin dört bir yanından Mehmetçiğe destek yağıyor.

AYDIN- Mehmetçiğe yapılan bu maddi manevi desteğin Aydın’da Aydın İnciri olarak tezahür ettiği bildirildi. Aydın Ticaret Odası (AYTO) öncülüğünde başlatılan kampanyaya Aydın’ın sivil toplum kuruluşları ve AYTO Üyeleri de destek verince 3 gün içerisinde 1,5 ton Aydın İnciri toplandığı belirtildi.

AYTO’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Bu kampanyaya destek verenler içersinde öyle bir isim vardı ki Aydınlı olmasa da gerçek bir Efe olduğunu gösterdi. İsmi geçtiğinde uğurlama için toplanan kalabalığın memnuniyeti alkışlarına yansıdı” denildi.

Edinilen bilgiye göre, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na kampanyadan bahsettiğinde şahsi bütçesinden katkı vermeyi teklif ettiğini belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Değerli Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu gerçek bir Aydın Efesi gibi, Kahraman Mehmetçiklerimize göndermek istediğimiz Aydın İnciri’ne şahsi bütçesinden destek olarak bizleri gururlandırmıştır. Aydın İnciri’nin AB Coğrafi İşaret tescilinde verdiği destek hafızalarımızdayken bu jesti bizleri çok mutlu etti. Mehmetçiklerimizin her türlü ihtiyacı devletimiz tarafından karşılanmaktadır. Bizler bu desteğimizi ihtiyaca binaen değil irade beyanına yönelik bir duruş sergiliyoruz. Destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Kahraman Mehmetçiklerimizin muzaffer olarak sağ salim evlerine dönmesini Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.