Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hırsızlık hükümlüsü yakalandı

ASAYİŞ 28.02.2018 - 15:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3363+ kez okundu.
 

Hırsızlık hükümlüsü yakalandı

7 yıl hapsi ve 33 bin lira cezası bulunan zanlı yakalandı.

AYDIN– Aydın’ın Didim ilçesinde, 7 yıl hapis ve 33 bin lira para cezasıyla aranan hırsızlık hükümlüsü polis tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Didim ilçesi genelinde değişik tarihlerde meydana gelen oto hırsızlığı ve ikametten hırsızlık suçlarının yanı sıra 12 ayrı suç dosyasından hakkında yakalama emri olan, toplam 33 bin 220 TL para ve 7 yıl 33 ay 61 gün hapis cezası olan H. O. isimli zanlı, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Hükümlü, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
7 yıl hapsi ve 33 bin lira cezası bulunan zanlı yakalandı.

AYDIN– Aydın’ın Didim ilçesinde, 7 yıl hapis ve 33 bin lira para cezasıyla aranan hırsızlık hükümlüsü polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Didim ilçesi genelinde değişik tarihlerde meydana gelen oto hırsızlığı ve ikametten hırsızlık suçlarının yanı sıra 12 ayrı suç dosyasından hakkında yakalama emri olan, toplam 33 bin 220 TL para ve 7 yıl 33 ay 61 gün hapis cezası olan H. O. isimli zanlı, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Hükümlü, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.