Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hırsızlık çetesi yakalandı

ASAYİŞ 18.11.2016 - 08:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2456+ kez okundu.
 

Hırsızlık çetesi yakalandı

Aydın'ın birçok ilçesinde oto hırsızlığı yapan suç çetesi, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ile Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri çalışma sonucu Kuşadası'nda yakalandı.

AYDIN- Oto hırsızlığı başta olmak üzere birçok suça karıştığı tespit edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bir şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Efeler, Söke, Kuşadası, İncirliova ve Germencik ilçelerinde oto hırsızlığı olaylarını gerçekleştiren 4 şüpheli, Kuşadası'nda yakalandı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri çalışma sonucu, oto hırsızlığı olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen Şerafettin Y., Vehbi Y., Murat K. ve Recep T. düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek, ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Şerafettin Y., Vehbi Y. ve Murat K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderilirken, Recep T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kuşadası'nda eş zamanlı düzenlenen operasyonda yakalanarak cezaevine gönderilen Şerafettin Y., Vehbi Y. ve Murat K.'nın oto hırsızlığı suçu haricinde birçok suçtan arandığı öğrenildi
Aydın'ın birçok ilçesinde oto hırsızlığı yapan suç çetesi, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ile Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri çalışma sonucu Kuşadası'nda yakalandı.

AYDIN- Oto hırsızlığı başta olmak üzere birçok suça karıştığı tespit edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bir şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Efeler, Söke, Kuşadası, İncirliova ve Germencik ilçelerinde oto hırsızlığı olaylarını gerçekleştiren 4 şüpheli, Kuşadası'nda yakalandı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri çalışma sonucu, oto hırsızlığı olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen Şerafettin Y., Vehbi Y., Murat K. ve Recep T. düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek, ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Şerafettin Y., Vehbi Y. ve Murat K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderilirken, Recep T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kuşadası'nda eş zamanlı düzenlenen operasyonda yakalanarak cezaevine gönderilen Şerafettin Y., Vehbi Y. ve Murat K.'nın oto hırsızlığı suçu haricinde birçok suçtan arandığı öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.