Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hırsızlara suçüstü

ASAYİŞ 03.10.2018 - 12:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2717+ kez okundu.
 

Hırsızlara suçüstü

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, iki hırsız zanlısına suçüstü yaptığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde meydana gelen “Mabetten Hırsızlık” olayı ile ilgili yapılan çalışmalar sonucu, olayı gerçekleştiren A.K. ve T.Ö. isimli şahıslar çaldıkları malzemeler ile birlikte suçüstü yakalandı. Yapılan sorgulamalarında T.Ö. isimli şahsın “2 ayrı Hırsızlık ve 2 ayrı Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma ve Basit Yaralama” suçlarından aranma kaydının mevcut olduğu tespit edildi. Haklarında soruşturma süren şahıslar gözaltına alındı.
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, iki hırsız zanlısına suçüstü yaptığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde meydana gelen “Mabetten Hırsızlık” olayı ile ilgili yapılan çalışmalar sonucu, olayı gerçekleştiren A.K. ve T.Ö. isimli şahıslar çaldıkları malzemeler ile birlikte suçüstü yakalandı.

Yapılan sorgulamalarında T.Ö. isimli şahsın “2 ayrı Hırsızlık ve 2 ayrı Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma ve Basit Yaralama” suçlarından aranma kaydının mevcut olduğu tespit edildi.

Haklarında soruşturma süren şahıslar gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.