Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hırsızlar yakalandı

YAŞAM 07.02.2017 - 16:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3920+ kez okundu.
 

Hırsızlar yakalandı

Söke’de 11 hırsızlık olayının zanlıları yakalandı

AYDIN- Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma sonucunda 11 ayrı hırsızlık olayının faili iki kişi ile kaçak sigara satışı yapan iki şahıs yakalandı. Edinilen bilgiye göre; Söke Rehberlik ve Araştırma merkezinden kamera, bir kafeden muhtelif malzemeler ile bir oto hırsızlığı yaptığı tespit edilen 2000 doğumlu B.Ö. Söke polisi tarafından yakalandı. B.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi Ayrıca 1 Şubat 2017 günü yedi ayrı işyeri, 6 Şubat 2017 tarihinde ise bir işyeri olmak üzere sekiz işyerine girmeye çalışan, bir kısmına giren ve muhtelif eşyaları çalan 1993 doğumlu D. Ç. Emniyet güçleri tarafından yakalandı. Şahısların mevcutlu olarak mahkemeye çıkartılacakları öğrenildi. Diğer taraftan işyerinde 720 paket kaçak sigara ile yakalanan M.D. ile A.Ö. isimli şahısların da mevcutlu olarak mahkemeye çıkarılacakları belirtildi.
Söke’de 11 hırsızlık olayının zanlıları yakalandı

AYDIN- Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma sonucunda 11 ayrı hırsızlık olayının faili iki kişi ile kaçak sigara satışı yapan iki şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Söke Rehberlik ve Araştırma merkezinden kamera, bir kafeden muhtelif malzemeler ile bir oto hırsızlığı yaptığı tespit edilen 2000 doğumlu B.Ö. Söke polisi tarafından yakalandı. B.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Ayrıca 1 Şubat 2017 günü yedi ayrı işyeri, 6 Şubat 2017 tarihinde ise bir işyeri olmak üzere sekiz işyerine girmeye çalışan, bir kısmına giren ve muhtelif eşyaları çalan 1993 doğumlu D. Ç. Emniyet güçleri tarafından yakalandı. Şahısların mevcutlu olarak mahkemeye çıkartılacakları öğrenildi.

Diğer taraftan işyerinde 720 paket kaçak sigara ile yakalanan M.D. ile A.Ö. isimli şahısların da mevcutlu olarak mahkemeye çıkarılacakları belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.