Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hırsızlar tutuklandı

ASAYİŞ 21.07.2018 - 17:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3297+ kez okundu.
 

Hırsızlar tutuklandı

Aydın’ın Didim ilçesinde, evden hırsızlık yaparlarken polisin düzenlediği operasyonla yakalanan iki şüpheli tutuklandı.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre; Aydın Emniyet Müdürlüğü Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda evden hırsızlık olayında suçüstü yakalanan M.A.K. ve B.H. isimli şahıslara ait çantada yapılan aramada 1 adet tabanca, 5 adet değişik marka ve modelde cep telefonu, 12 adet sikke ve 1 adet insan figürlü heykel ele geçirildi. Şüphelilerden M.A.K’nın 2 adet hükümlünün veya tutuklunun kaçması, kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık, 2 adet uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak kabul etmek bulundurmak ve kullanmak, basit yaralama, konut dokunulmazlığının ihlali ile hırsızlık olmak üzere 7 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. M.A.K. ve B.H. isimli şüpheliler, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.
Aydın’ın Didim ilçesinde, evden hırsızlık yaparlarken polisin düzenlediği operasyonla yakalanan iki şüpheli tutuklandı.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre; Aydın Emniyet Müdürlüğü Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda evden hırsızlık olayında suçüstü yakalanan M.A.K. ve B.H. isimli şahıslara ait çantada yapılan aramada 1 adet tabanca, 5 adet değişik marka ve modelde cep telefonu, 12 adet sikke ve 1 adet insan figürlü heykel ele geçirildi.

Şüphelilerden M.A.K’nın 2 adet hükümlünün veya tutuklunun kaçması, kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık, 2 adet uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak kabul etmek bulundurmak ve kullanmak, basit yaralama, konut dokunulmazlığının ihlali ile hırsızlık olmak üzere 7 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. M.A.K. ve B.H. isimli şüpheliler, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.