Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hırsızlar sulama kanalına takıldı

ASAYİŞ 11.12.2019 - 10:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2276+ kez okundu.
 

Hırsızlar sulama kanalına takıldı

Dur ihtarına uymayan hırsızların aracı sulama kanalına takıldı

AYDIN - Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, bir evden para ve ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen şüpheliler, ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçmaya çalışırken araçlarının sulama kanalına çarpıp kaza yapması sonucu yakalandı. Olay, Ata Mahallesi Mehmet Ali Tosun Bulvarı’nda meydana geldi. Çarşı ve mahalle bekçilerinin ‘dur’ ihtarına uymayan 34 CCA ve 35 HGY 17 plakalı otomobiller polis ekiplerince takibe alındı. Kovalamacanın ardından Baltaköy Mahallesi yakınlarında 35 HGY 17 plakalı araç sulama kanalına çarptı. Kaçan diğer araç da kaza yapan otomobilin yakınlarında durduruldu. İki otomobilin içerisinde bulunan E.O., G.U, M.B,G.E, B.T. ve E.S yakalandı. Otomobillerde yapılan aramada bir miktar metamfetamin ile bonzai uyuşturucu madde ve ziynet eşyaları bulundu. Yapılan araştırma sonucunda araçta ele geçirilen ziynet eşyalarının, Efeler ilçesindeki bir evden çalındığı ortaya çıktı. Kazada hafif şekilde yaralanan 4 şüpheli, hastanedeki tedavilerinin ardından diğer 2 şüpheli ile birlikte karakola götürüldü.
Dur ihtarına uymayan hırsızların aracı sulama kanalına takıldı

AYDIN - Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, bir evden para ve ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen şüpheliler, ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçmaya çalışırken araçlarının sulama kanalına çarpıp kaza yapması sonucu yakalandı.

Olay, Ata Mahallesi Mehmet Ali Tosun Bulvarı’nda meydana geldi. Çarşı ve mahalle bekçilerinin ‘dur’ ihtarına uymayan 34 CCA ve 35 HGY 17 plakalı otomobiller polis ekiplerince takibe alındı. Kovalamacanın ardından Baltaköy Mahallesi yakınlarında 35 HGY 17 plakalı araç sulama kanalına çarptı. Kaçan diğer araç da kaza yapan otomobilin yakınlarında durduruldu. İki otomobilin içerisinde bulunan E.O., G.U, M.B,G.E, B.T. ve E.S yakalandı. Otomobillerde yapılan aramada bir miktar metamfetamin ile bonzai uyuşturucu madde ve ziynet eşyaları bulundu.

Yapılan araştırma sonucunda araçta ele geçirilen ziynet eşyalarının, Efeler ilçesindeki bir evden çalındığı ortaya çıktı. Kazada hafif şekilde yaralanan 4 şüpheli, hastanedeki tedavilerinin ardından diğer 2 şüpheli ile birlikte karakola götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.