Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hırsızı kameralar ele verdi

ASAYİŞ 04.11.2019 - 17:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2006+ kez okundu.
 

Hırsızı kameralar ele verdi

8 iş yerini soyan hırsızın soygun anı kameralara yansıdı. İş yerine ip yardımıyla çatıdan giren hırsız, merdivenle kaçtı.

AYDIN  - Aydın'ın Didim İlçesi’nde 8 ayrı iş yerinden hırsızlık yapan sanık, polis tarafından yakalanırken, hırsızlık olayı ise güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Sanığın iş yerine ip ve merdiven yardımıyla çatıdan girerek hırsızlık yaptığı görüldü. Edinilen bilgiye göre, Didim-Akbük yolu üzerindeki bir yapı markete çatıdan ip ve merdiven yardımıyla inen hırsızın, iş yerine inme anı kameralarca kaydedildi. Çatıdan rahat tavırlarıyla inen hırsız, eline aldığı çuvalla iş yerini gezerek, birçok malzemeyi çuvala koyup, geldiği yerden kayıplara karışıyor. Olay anlarını iş yerinin güvenlik kamerası saniye saniye kaydederken, Didim Emniyeti’nin yaptığı çalışma sonrasında zanlı M.A., kısa sürede çaldığı malzemelerle yakalandı. Adliyeye sevk edilen hırsız tutuklandı. Mağdur iş yeri sahibi Alper Gülen ise, olayı şöyle anlattı: “İşin garip tarafı hırsız, bir gün önce akşamüzeri bizim iş yerimize geldi, ufak bir alışveriş yaptı ve bir de 'Beni çarşıya bırakır mısınız' diye ricada bulundu. Aynı günün akşamı gece dükkana giriyor ve içeride 1,5 saat kalıyor. Bu süre zarfında indiği yer çatı, çatıdan sacı açıyor, iş yerine iple sarkıyor, merdiveni de bizim arkadaki depodan çalıyor. İpi de yan tarafın deposundan çalıyor. Çaldığı iple, benden aldığı merdivenle aşağıya iniyor. Doldurduğu çuvalları tek tek çekiyor. Bu hırsızlığın süresi 1,5 saat kadar sürüyor. 1,5 saat kaldıktan sonra gidip 1 saat sonra yeniden geri geliyor. 8 dükkanı temizleyip çıkıyor. Çaldığı malzemeleri, Didim'de kendisinden satın alan kişiye satıyor. Biz de hem şahıstan, hem de bu malları alan kişiden şikayetçiyiz. Ortalama 30-35 bin TL zararımız var. Kanuni yoldan hakkımı arayacağım ve hepsinden şikayetçi oldum."
8 iş yerini soyan hırsızın soygun anı kameralara yansıdı. İş yerine ip yardımıyla çatıdan giren hırsız, merdivenle kaçtı.

AYDIN  - Aydın'ın Didim İlçesi’nde 8 ayrı iş yerinden hırsızlık yapan sanık, polis tarafından yakalanırken, hırsızlık olayı ise güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Sanığın iş yerine ip ve merdiven yardımıyla çatıdan girerek hırsızlık yaptığı görüldü.

Edinilen bilgiye göre, Didim-Akbük yolu üzerindeki bir yapı markete çatıdan ip ve merdiven yardımıyla inen hırsızın, iş yerine inme anı kameralarca kaydedildi. Çatıdan rahat tavırlarıyla inen hırsız, eline aldığı çuvalla iş yerini gezerek, birçok malzemeyi çuvala koyup, geldiği yerden kayıplara karışıyor.

Olay anlarını iş yerinin güvenlik kamerası saniye saniye kaydederken, Didim Emniyeti’nin yaptığı çalışma sonrasında zanlı M.A., kısa sürede çaldığı malzemelerle yakalandı. Adliyeye sevk edilen hırsız tutuklandı.

Mağdur iş yeri sahibi Alper Gülen ise, olayı şöyle anlattı:

“İşin garip tarafı hırsız, bir gün önce akşamüzeri bizim iş yerimize geldi, ufak bir alışveriş yaptı ve bir de 'Beni çarşıya bırakır mısınız' diye ricada bulundu. Aynı günün akşamı gece dükkana giriyor ve içeride 1,5 saat kalıyor.

Bu süre zarfında indiği yer çatı, çatıdan sacı açıyor, iş yerine iple sarkıyor, merdiveni de bizim arkadaki depodan çalıyor. İpi de yan tarafın deposundan çalıyor. Çaldığı iple, benden aldığı merdivenle aşağıya iniyor. Doldurduğu çuvalları tek tek çekiyor.

Bu hırsızlığın süresi 1,5 saat kadar sürüyor. 1,5 saat kaldıktan sonra gidip 1 saat sonra yeniden geri geliyor. 8 dükkanı temizleyip çıkıyor. Çaldığı malzemeleri, Didim'de kendisinden satın alan kişiye satıyor.

Biz de hem şahıstan, hem de bu malları alan kişiden şikayetçiyiz. Ortalama 30-35 bin TL zararımız var. Kanuni yoldan hakkımı arayacağım ve hepsinden şikayetçi oldum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.