Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hırsız şoku

ASAYİŞ 25.07.2017 - 10:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3852+ kez okundu.
 

Hırsız şoku

Toprak kayması mağdurlarına hırsız şoku

AYDIN- Kuşadası’nda 2014 yılında meydana gelen toprak kayması sonucu boşaltılan 3 siteye ait 120 dairede artan hırsızlıklar zaten mağdur olan ev sahiplerini daha da zor durumda bırakıyor. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Çevre yolu sanayi sitesi karşısında 2014 yılının Kasım ayında meydana gelen toprak kayması sonucu hasar gören Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Siteleri’ndeki 120 ev boşaltılmıştı. 2,5 yılı aşkın süredir evlerinden ayrı yaşamak zorunda kalan toprak kayması mağdurlarının bu kez de hırsızlıklarla başı dertte. Hiçbir güvenlik önlemi olmayan sitelerde içinde kimsenin yaşamadığı boş evlere giren hırsızlar klimadan, hidrofor motorlarına, su saatlerinden, musluklara, aydınlatma lambalarına kadar her şeyi çalıp kaçıyor. Oluşturdukları sosyal medya hesabı ile seslerini duyurmaya çalışan toprak kayması mağduru Mücella Emgin Sitesi’nin sakinleri yetkililerden hırsızlıklara karşı önlem alınması istedi. Mücella Emgin Sitesi yönetiminden yapılan açıklamada, “Evlerimizi 2014 yılının Kasım ayında belediyenin aldığı kararla boşalttığımız için sitelerimizde hiçbir güvenlik önlemi yok. Hırsızlar adeta boş olan 120 dairede ve çevrede cirit atıyor. Mahallemizdeki caminin klimaları çalındı. Mücella Emgin Sitesi’nin hidrofor motoru, bir bloğun komple elektrik ve su saatleri, Özgün Sitesi’nden iki bloğun klima ve su saatleri ile muslakları, dış aydınlatmalar, lambalar çalındı. Hırsızlar tüm evleri neredeyse talan etti. Gerekli müracaatlarımızı yaptık. Kaymakamlık ve Belediyeye başvurarak burayı onların kararıyla boşalttığımız için güvenlik önlemi alınmasını istedik. Ancak hiçbir çözüm bulunmadı. Evlerimizden olduk, şimdi de mallarımızdan oluyoruz. Yetkililerin bir an önce önlem almasını istiyoruz“ diye dert yandılar.
Toprak kayması mağdurlarına hırsız şoku

AYDIN- Kuşadası’nda 2014 yılında meydana gelen toprak kayması sonucu boşaltılan 3 siteye ait 120 dairede artan hırsızlıklar zaten mağdur olan ev sahiplerini daha da zor durumda bırakıyor.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Çevre yolu sanayi sitesi karşısında 2014 yılının Kasım ayında meydana gelen toprak kayması sonucu hasar gören Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Siteleri’ndeki 120 ev boşaltılmıştı. 2,5 yılı aşkın süredir evlerinden ayrı yaşamak zorunda kalan toprak kayması mağdurlarının bu kez de hırsızlıklarla başı dertte. Hiçbir güvenlik önlemi olmayan sitelerde içinde kimsenin yaşamadığı boş evlere giren hırsızlar klimadan, hidrofor motorlarına, su saatlerinden, musluklara, aydınlatma lambalarına kadar her şeyi çalıp kaçıyor.

Oluşturdukları sosyal medya hesabı ile seslerini duyurmaya çalışan toprak kayması mağduru Mücella Emgin Sitesi’nin sakinleri yetkililerden hırsızlıklara karşı önlem alınması istedi. Mücella Emgin Sitesi yönetiminden yapılan açıklamada, “Evlerimizi 2014 yılının Kasım ayında belediyenin aldığı kararla boşalttığımız için sitelerimizde hiçbir güvenlik önlemi yok. Hırsızlar adeta boş olan 120 dairede ve çevrede cirit atıyor. Mahallemizdeki caminin klimaları çalındı. Mücella Emgin Sitesi’nin hidrofor motoru, bir bloğun komple elektrik ve su saatleri, Özgün Sitesi’nden iki bloğun klima ve su saatleri ile muslakları, dış aydınlatmalar, lambalar çalındı. Hırsızlar tüm evleri neredeyse talan etti. Gerekli müracaatlarımızı yaptık. Kaymakamlık ve Belediyeye başvurarak burayı onların kararıyla boşalttığımız için güvenlik önlemi alınmasını istedik. Ancak hiçbir çözüm bulunmadı. Evlerimizden olduk, şimdi de mallarımızdan oluyoruz. Yetkililerin bir an önce önlem almasını istiyoruz“ diye dert yandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.