Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hijyenik bir bayram için Efeler Belediyesi sıkı çalışıyor

GÜNCEL 02.08.2019 - 17:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3521+ kez okundu.
 

Hijyenik bir bayram için Efeler Belediyesi sıkı çalışıyor

Efeler Belediyesi’nin, Çeştepe ve Umurlu Mahallesi’nde bulunan Hayvan Pazarı’ndaki temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı öncesinde, vatandaşların mağdur olmaması adına Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla başlatılan temizlik, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram günü sinek ve haşere kontrolünü ele almak adına hayvan pazarı ve çevresindeki konteynerlerin ilaçlama çalışmalarını sisleme yöntemi ile gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı olan larvasit ilacının kullanıldığı çalışmalarda vatandaşların daha hijyenik ve rahat bir bayram geçirmesi sağlanacak. Hayvan pazarlarındaki dezenfektasyon işleminin bayram boyunca devam edeceğini belirten Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ve hayvanların daha sağlıklı bir ortama sahip olmaları adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söylediler. Ayrıca hayvan pazarlarına araçlarıyla giriş yapacak olan vatandaşların araçları, hijyenik ortamın kalıcılığı bakımından dezenfekte edilecek. ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR 11-14 Ağustos 2019 tarihlerinde kutlanacak Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarı bölgesindeki çalışmalarını titizlikle gerçekleştiren Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilaçlama çalışmalarının ardından bölge, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından en ince ayrıntısına kadar temizlenmeye devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün sıkı çalıştığı bölgede önceki günlerde padoklar boyanmış, alanlar temizlenmiş, ağaçlar budanmış ve çimler biçilmişti. Vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi ve daha hijyenik şartların oluşturulması hedeflendi. Çalışmalar arife, bayramın 1’nci, 2’nci ve 3’üncü gününde de devam edecek.
Efeler Belediyesi’nin, Çeştepe ve Umurlu Mahallesi’nde bulunan Hayvan Pazarı’ndaki temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı öncesinde, vatandaşların mağdur olmaması adına Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla başlatılan temizlik, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram günü sinek ve haşere kontrolünü ele almak adına hayvan pazarı ve çevresindeki konteynerlerin ilaçlama çalışmalarını sisleme yöntemi ile gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı olan larvasit ilacının kullanıldığı çalışmalarda vatandaşların daha hijyenik ve rahat bir bayram geçirmesi sağlanacak.

Hayvan pazarlarındaki dezenfektasyon işleminin bayram boyunca devam edeceğini belirten Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ve hayvanların daha sağlıklı bir ortama sahip olmaları adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söylediler. Ayrıca hayvan pazarlarına araçlarıyla giriş yapacak olan vatandaşların araçları, hijyenik ortamın kalıcılığı bakımından dezenfekte edilecek.

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

11-14 Ağustos 2019 tarihlerinde kutlanacak Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarı bölgesindeki çalışmalarını titizlikle gerçekleştiren Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilaçlama çalışmalarının ardından bölge, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından en ince ayrıntısına kadar temizlenmeye devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün sıkı çalıştığı bölgede önceki günlerde padoklar boyanmış, alanlar temizlenmiş, ağaçlar budanmış ve çimler biçilmişti.

Vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi ve daha hijyenik şartların oluşturulması hedeflendi. Çalışmalar arife, bayramın 1’nci, 2’nci ve 3’üncü gününde de devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.