Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Heyelanın kaparttığı yolu ulaşıma açtı

GENEL 06.01.2015 - 22:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3286+ kez okundu.
 

Heyelanın kaparttığı yolu ulaşıma açtı

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Doğanköy Mahallesi’nde ağırı yağışların ardından oluşan heyelanın kapattığı yolu gece boyunca çalışarak ulaşıma açtı.

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Doğanköy Mahallesi’nde ağırı yağışların ardından oluşan heyelanın kapattığı yolu gece boyunca çalışarak ulaşıma açtı. Efeler ilçesine bağlı Doğanköy Mahallesinde yaklaşık bir haftadır etkili olan yağış günlük hayatı olumsuz etkiledi ve yağmur nedeniyle iki ağaç yol üzerine devrildi, küçük çaplı heyelan meydana geldi. Devrilen ağaç ve toprak kaymaları nedeniyle Doğanköy Mahallesi yolu ulaşıma kapandı.Doğanköy Mahallesi’nin ilçe ile bağlantısını sağlayan yol, ağaçların devrilmesi ve toprak kayması sonucu kapandı. Doğanköy Mahallesi’nden ilçe merkezine gitmek isteyen vatandaşlar, Efeler Belediyesinden yardım istedi. Yılbaşı gecesi gelen ihbar üzerine olay yerine gelen Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla ağaçlar ve yola kaymış olan toprak kaldırılarak yol trafiğe açıldı. “HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ” Yeni yılın ilk günlerinde yaşanan küçük çaplı heyelan ve yola düşen ağacın kaldırılmasında bir fiil belediye ekiplerinin başında bulunan Efeler Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cengiz Sune,” Yılbaşı gecesi gelen ihbar üzerine Doğanköy Mahallesi yolunun dört noktadan kapandığı bilgisi Efeler Belediyesine ulaştı. Doğanköy Mahallemizden gelen heyelan ihbarını alır almaz ekibimizle birlikte mahallemize geldik. Hanenin birinde hasta olan bir çocuğun yolun kapalı olması nedeniyle hastaneye gidemediğini öğrendiğimizde çalışmalarımızı ilk olarak yolun trafiğe açılması yönünde yaptık ve devrilen ağaçları kaldırdık. Ayrıca yol üzerine aşırı yağışlar nedeniyle kayan toprakları kepçe yardımı ile kaldırdık. Ağacın devrilmesi ve toprak kayması esnasında yolun boş olması yaşanabilecek can kaybını önledi. Bizler Efeler Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. FACİA ÖNLENDİ Olaya şahit olan vatandaşlar, panik yaşadıklarını ifade ederek, “Aşırı yağış nedeniyle bir anda iki ağaç devrildi, ufak çaplıda olsa toprak kayması yaşandı. O esnada yoldan araç geçmemesi faciayı önledi. Mahallemizi merkeze bağlayan yolda aşırı yağışlarda bu tür toprak kaymaları yaşıyoruz. Yolumuz güvenli değil. Herhangi bir can ve ya mal kaybının yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz. Sağ olsun Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ihbarı alır almaz hemen mahallemize gelerek yolumuzu trafiğe açtılar. Fen İşleri Müdürü Cengiz Sune başta olmak üzere tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Doğanköy Mahallesi’nde ağırı yağışların ardından oluşan heyelanın kapattığı yolu gece boyunca çalışarak ulaşıma açtı.

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Doğanköy Mahallesi’nde ağırı yağışların ardından oluşan heyelanın kapattığı yolu gece boyunca çalışarak ulaşıma açtı.

Efeler ilçesine bağlı Doğanköy Mahallesinde yaklaşık bir haftadır etkili olan yağış günlük hayatı olumsuz etkiledi ve yağmur nedeniyle iki ağaç yol üzerine devrildi, küçük çaplı heyelan meydana geldi. Devrilen ağaç ve toprak kaymaları nedeniyle Doğanköy Mahallesi yolu ulaşıma kapandı.Doğanköy Mahallesi’nin ilçe ile bağlantısını sağlayan yol, ağaçların devrilmesi ve toprak kayması sonucu kapandı. Doğanköy Mahallesi’nden ilçe merkezine gitmek isteyen vatandaşlar, Efeler Belediyesinden yardım istedi. Yılbaşı gecesi gelen ihbar üzerine olay yerine gelen Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla ağaçlar ve yola kaymış olan toprak kaldırılarak yol trafiğe açıldı.

“HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni yılın ilk günlerinde yaşanan küçük çaplı heyelan ve yola düşen ağacın kaldırılmasında bir fiil belediye ekiplerinin başında bulunan Efeler Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cengiz Sune,” Yılbaşı gecesi gelen ihbar üzerine Doğanköy Mahallesi yolunun dört noktadan kapandığı bilgisi Efeler Belediyesine ulaştı. Doğanköy Mahallemizden gelen heyelan ihbarını alır almaz ekibimizle birlikte mahallemize geldik. Hanenin birinde hasta olan bir çocuğun yolun kapalı olması nedeniyle hastaneye gidemediğini öğrendiğimizde çalışmalarımızı ilk olarak yolun trafiğe açılması yönünde yaptık ve devrilen ağaçları kaldırdık. Ayrıca yol üzerine aşırı yağışlar nedeniyle kayan toprakları kepçe yardımı ile kaldırdık. Ağacın devrilmesi ve toprak kayması esnasında yolun boş olması yaşanabilecek can kaybını önledi. Bizler Efeler Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

FACİA ÖNLENDİ

Olaya şahit olan vatandaşlar, panik yaşadıklarını ifade ederek, “Aşırı yağış nedeniyle bir anda iki ağaç devrildi, ufak çaplıda olsa toprak kayması yaşandı. O esnada yoldan araç geçmemesi faciayı önledi. Mahallemizi merkeze bağlayan yolda aşırı yağışlarda bu tür toprak kaymaları yaşıyoruz. Yolumuz güvenli değil. Herhangi bir can ve ya mal kaybının yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz. Sağ olsun Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ihbarı alır almaz hemen mahallemize gelerek yolumuzu trafiğe açtılar. Fen İşleri Müdürü Cengiz Sune başta olmak üzere tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.