Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Herkes çok mutlu sanıyordu!!!

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 01.10.2015 - 19:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3689+ kez okundu.
 

Herkes çok mutlu sanıyordu!!!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, ikinci kez boşandığını açıkladı

Ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu, Antepli iş adamı Selçuk Yentur'dan ikinci kez boşandığını ilk kez açıkladı. Dün akşam Uçankuş TV'de ekrana gelen Oğulcan Tanrıyar'ın sunduğu Gece Kuşu programına konuk olan Saraçoğlu, "Adli tatilden önce boşanma kararı aldık. Tatil dönüşü yollarımızı ayırdık. Antep'e gelin gitmiştim, oradan da taşındım. 2,5 aydır İstanbul'dayım. Antep çok güzel bir şehir ama ben orada ben yapamadım. Bir suçlu varsa, o benim... Evliliğime ikinci şans verme ve düğün yapma nedenim oğluma gelinlikli bir fotoğrafımı bırakmak içindi" dedi. HER GÜN UÇAĞA BİNİP İŞE GELİYORDUM Oğulcan Tanrıyar'ın "Bir aldatma mı sözkonusu?" sorusuna ise ünlü modacı, "5 yaşında bir evladım var, onun babası hakkında kötü bir şey söylemem. Aldatma yok, üçüncü şahıslarla alakalı bir şey değil. Fikir anlaşmazlıkları yaşıyorduk. Bu evlilik İstanbul'da olsaydı sürerdi. Çok yoğun çalışıyordum, hakkaniyetli çalışan bir kadınım. İşini bıraktı, Antep’e yerleşti denildi ama her gün uçağa binip Antep'ten İstanbul'a geliyor, akşam geri dönüyordum. İşimi hiç bırakmadım. Şimdi ise Nişantaşı’nda yürüyerek işime gidip geliyorum. Tek fark artık her gün uçağa binmiyorum" diye konuştu. EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İSTEDİM Varlıklı bir ailenin oğlu olan eşinden hiçbir tazminat talebinin olmadığını dile getiren Gülşah Saraçoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Benimle ilgili istenmeyen gelin durumu vardı. Eşimin şirketi aile şirketi... Antep'e gittiğimde evlilik sözleşmesi yapılmasını özellikle ben kendim istedim ama onlar istemediler. Çünkü o aile için böyle bir sözleşmenin yapılması gerekiyordu. Hiçbir şey almadan, karşılıklı saygı çerçevesinde boşandım. Hiçbir şey istemedim."
Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, ikinci kez boşandığını açıkladı

Ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu, Antepli iş adamı Selçuk Yentur'dan ikinci kez boşandığını ilk kez açıkladı. Dün akşam Uçankuş TV'de ekrana gelen Oğulcan Tanrıyar'ın sunduğu Gece Kuşu programına konuk olan Saraçoğlu, "Adli tatilden önce boşanma kararı aldık. Tatil dönüşü yollarımızı ayırdık. Antep'e gelin gitmiştim, oradan da taşındım. 2,5 aydır İstanbul'dayım. Antep çok güzel bir şehir ama ben orada ben yapamadım. Bir suçlu varsa, o benim... Evliliğime ikinci şans verme ve düğün yapma nedenim oğluma gelinlikli bir fotoğrafımı bırakmak içindi" dedi.

HER GÜN UÇAĞA BİNİP İŞE GELİYORDUM

Oğulcan Tanrıyar'ın "Bir aldatma mı sözkonusu?" sorusuna ise ünlü modacı, "5 yaşında bir evladım var, onun babası hakkında kötü bir şey söylemem. Aldatma yok, üçüncü şahıslarla alakalı bir şey değil. Fikir anlaşmazlıkları yaşıyorduk. Bu evlilik İstanbul'da olsaydı sürerdi. Çok yoğun çalışıyordum, hakkaniyetli çalışan bir kadınım. İşini bıraktı, Antep’e yerleşti denildi ama her gün uçağa binip Antep'ten İstanbul'a geliyor, akşam geri dönüyordum. İşimi hiç bırakmadım. Şimdi ise Nişantaşı’nda yürüyerek işime gidip geliyorum. Tek fark artık her gün uçağa binmiyorum" diye konuştu.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İSTEDİM

Varlıklı bir ailenin oğlu olan eşinden hiçbir tazminat talebinin olmadığını dile getiren Gülşah Saraçoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benimle ilgili istenmeyen gelin durumu vardı. Eşimin şirketi aile şirketi... Antep'e gittiğimde evlilik sözleşmesi yapılmasını özellikle ben kendim istedim ama onlar istemediler. Çünkü o aile için böyle bir sözleşmenin yapılması gerekiyordu. Hiçbir şey almadan, karşılıklı saygı çerçevesinde boşandım. Hiçbir şey istemedim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.