Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Her iki başkanımızın yanındayız

SİYASET 31.08.2020 - 11:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3966+ kez okundu.
 

Her iki başkanımızın yanındayız

İYİ PARTİ Aydın İl Parti Sözcüsü Durmuş Kural MHP İl Başkanı Haluk Alıcık'ın açıklamalarına cevap vererek kınadıklarını iddia etti.

AYDIN - Parti Sözcüsü Kural, yaptığı yazılı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü: "MHP Aydın İl Başkanı Sayın Haldun Haluk Alıcık'ın, Germencik İlçe Kongresinde yapmış olduğu konuşmada İYİ PARTİ Nazilli Belediye Başkanımız Sayın Kürşat Engin Özcan ve İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya ile ilgili yaptığı talihsiz konuşmayı şiddetle kınıyoruz. Söz konusu konuşmasında; İki ülkücünün yarıştığı, Nazilli Belediye Başkanlığı seçimlerinde her iki adayın İttifak adayı olduğu gerçeğini unutarak, seçimi kazanan sayın Kürşat Engin Özcan'ın ittifak kurallarına uygun ve uyumlu bir çalışma içerisinde olmasını CHP'nin güdümüne girdi olarak değerlendirmiştir. Bu cehalet değilse iftiradır. Eğer kendisi seçilseydi ittifak kurallarına uyumayacak mıydı? Nazilli Belediye'sinde Ülkücüler işten atıldı sözü yalan ve iftiradır. Sayın Kürşat Engin Özcan'ın Ülkücülüğünü tartışmak kimsenin hakkı ve haddi değildir. Belediyeye vurdum dediği Türk İslam mührü, 31 Mart'tan sonra Belediye Binasına asılan borç listesimidir? Sayın Alıcık'a tavsiyemiz ortaklık yaptıklarının yakın geçmişte Ülkücü ve Türk Milliyetçileri için söyledikleri üzerinde düşünmesi ve daha sonra da İYİ PARTİ'deki Ülkücülerin niye MHP'den ayrıldığını anlamasıdır. İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya için; Ülkücülere, Türk Milliyetçilerine küfrediyor, Ülkücüleri işten atıyor iddiasında bulunmuştur. Sayın Aytekin Kaya "Ben kimseye küfür etmedim, ispatlamayan namerttir" Belediyeden hiç kimse Ülkücü olduğu için işten çıkarılmamıştır. Aksine Ülkücü görüşe sahip çalışanlardan bazılarına müdürlük görevi verdik, hala çalışmaya devam etmektedirler. İddialar iftiradır diye cevap vermiştir. Sonuç olarak; İYİ PARTİ’li her iki belediye başkanımız ittifaka uygun ve uyumlu olarak her türlü olumsuzluk ve engele rağmen başarılı çalışmalarını sürdürmektedirler. Her iki başkanımızın yanında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyurur, Aydın siyasetinin ileri gelenlerinin beyanlarında daha dikkatli ve yapıcı olmalarını tavsiye ederiz."
İYİ PARTİ Aydın İl Parti Sözcüsü Durmuş Kural MHP İl Başkanı Haluk Alıcık'ın açıklamalarına cevap vererek kınadıklarını iddia etti.

AYDIN - Parti Sözcüsü Kural, yaptığı yazılı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü:

"MHP Aydın İl Başkanı Sayın Haldun Haluk Alıcık'ın, Germencik İlçe Kongresinde yapmış olduğu konuşmada İYİ PARTİ Nazilli Belediye Başkanımız Sayın Kürşat Engin Özcan ve İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya ile ilgili yaptığı talihsiz konuşmayı şiddetle kınıyoruz.

Söz konusu konuşmasında; İki ülkücünün yarıştığı,

Nazilli Belediye Başkanlığı seçimlerinde her iki adayın İttifak adayı olduğu gerçeğini unutarak, seçimi kazanan sayın Kürşat Engin Özcan'ın ittifak kurallarına uygun ve uyumlu bir çalışma içerisinde olmasını CHP'nin güdümüne girdi olarak değerlendirmiştir. Bu cehalet değilse iftiradır. Eğer kendisi seçilseydi ittifak kurallarına uyumayacak mıydı?

Nazilli Belediye'sinde Ülkücüler işten atıldı sözü yalan ve iftiradır.

Sayın Kürşat Engin Özcan'ın Ülkücülüğünü tartışmak kimsenin hakkı ve haddi değildir.

Belediyeye vurdum dediği Türk İslam mührü, 31 Mart'tan sonra Belediye Binasına asılan borç listesimidir?

Sayın Alıcık'a tavsiyemiz ortaklık yaptıklarının yakın geçmişte Ülkücü ve Türk Milliyetçileri için söyledikleri üzerinde düşünmesi ve daha sonra da İYİ PARTİ'deki Ülkücülerin niye MHP'den ayrıldığını anlamasıdır.

İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya için; Ülkücülere, Türk Milliyetçilerine küfrediyor, Ülkücüleri işten atıyor iddiasında bulunmuştur. Sayın Aytekin Kaya "Ben kimseye küfür etmedim, ispatlamayan namerttir" Belediyeden hiç kimse Ülkücü olduğu için işten çıkarılmamıştır. Aksine Ülkücü görüşe sahip çalışanlardan bazılarına müdürlük görevi verdik, hala çalışmaya devam etmektedirler. İddialar iftiradır diye cevap vermiştir.

Sonuç olarak;

İYİ PARTİ’li her iki belediye başkanımız ittifaka uygun ve uyumlu olarak her türlü olumsuzluk ve engele rağmen başarılı çalışmalarını sürdürmektedirler. Her iki başkanımızın yanında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyurur, Aydın siyasetinin ileri gelenlerinin beyanlarında daha dikkatli ve yapıcı olmalarını tavsiye ederiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.