Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Her aşk bir masaldır

KÜLTÜR 06.03.2015 - 10:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3978+ kez okundu.
 

Her aşk bir masaldır

Başrollerinde Mert Fırat ile Melisa Sözen’in oynadığı “Bir Varmış Bir Yokmuş” vizyona girme hazırlıklarına devam ediyor.

Başrollerinde Mert Fırat ile Melisa Sözen’in oynadığı “Bir Varmış Bir Yokmuş”, bir “rock”çı ile bir anaokulu öğretmeninin duygusal gelgitlerle dolu aşk öyküsünü anlatan, yönetmenliği ve oyunculuklarıyla dikkat çeken bir film Bağlanma problemi olan erkek ve ilişkiyi sürdürmek isteyen kadın... Bu konu, “Issız Adam” (2008) ve “Kaybedenler Kulübü” (2011) filmlerinde de karşımıza çıkmıştı. “Bir Varmış Bir Yokmuş”un onlardan farkı, sosyolojik dertleri ya da alt metinleri boşverip öncelikle aşka odaklanması.
Başrollerinde Mert Fırat ile Melisa Sözen’in oynadığı “Bir Varmış Bir Yokmuş” vizyona girme hazırlıklarına devam ediyor.

Başrollerinde Mert Fırat ile Melisa Sözen’in oynadığı “Bir Varmış Bir Yokmuş”, bir “rock”çı ile bir anaokulu öğretmeninin duygusal gelgitlerle dolu aşk öyküsünü anlatan, yönetmenliği ve oyunculuklarıyla dikkat çeken bir film

Bağlanma problemi olan erkek ve ilişkiyi sürdürmek isteyen kadın... Bu konu, “Issız Adam” (2008) ve “Kaybedenler Kulübü” (2011) filmlerinde de karşımıza çıkmıştı. “Bir Varmış Bir Yokmuş”un onlardan farkı, sosyolojik dertleri ya da alt metinleri boşverip öncelikle aşka odaklanması.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.