Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hentbolda final heyecanı

SPOR 11.06.2017 - 12:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3551+ kez okundu.
 

Hentbolda final heyecanı

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan Genç Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonası 12-16 Haziran 2017 tarihleri arasında Aydın’da gerçekleştirilecek.

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan genç bayanların final müsabakalarına İzmir Ata Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Sivas Belediye Spor Kulübü, Eskişehir Hentbol Spor Kulübü, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Kastamonu Artsam Koleji Spor Kulübü, Kastamonu Belediye Spor Kulübü, Antalya Murat Paşa Spor Kulübü ve Trabzon Yalı Spor Kulübü takımları katılacak. Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek final müsabakaları 8 hakem tarafından yönetilecek. İlk mücadelenin 12 Haziran 2017 Pazartesi sabah 10.00’da başlamasıyla birlikte hafta boyunca final maçları aralıksız devam edecek. Final maçlarının son günü olan 16 Haziran 2017 Cuma günü derece elde eden takımlara Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından kupa ve madalya takdim edilecek. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, final müsabakalarına katılacak tüm takımlara başarılar dileyerek, Aydınlı vatandaşları müsabakaları izlemek için Efeler Mimar Sinan Spor Salonuna davet etti.
Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan Genç Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonası 12-16 Haziran 2017 tarihleri arasında Aydın’da gerçekleştirilecek.

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan genç bayanların final müsabakalarına İzmir Ata Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Sivas Belediye Spor Kulübü, Eskişehir Hentbol Spor Kulübü, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Kastamonu Artsam Koleji Spor Kulübü, Kastamonu Belediye Spor Kulübü, Antalya Murat Paşa Spor Kulübü ve Trabzon Yalı Spor Kulübü takımları katılacak.

Efeler Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek final müsabakaları 8 hakem tarafından yönetilecek. İlk mücadelenin 12 Haziran 2017 Pazartesi sabah 10.00’da başlamasıyla birlikte hafta boyunca final maçları aralıksız devam edecek.

Final maçlarının son günü olan 16 Haziran 2017 Cuma günü derece elde eden takımlara Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından kupa ve madalya takdim edilecek.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, final müsabakalarına katılacak tüm takımlara başarılar dileyerek, Aydınlı vatandaşları müsabakaları izlemek için Efeler Mimar Sinan Spor Salonuna davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.