Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hemşireler Günü Söke'de kutlandı

GÜNCEL 14.05.2018 - 20:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4765+ kez okundu.
 

Hemşireler Günü Söke'de kutlandı

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Günü kutlandı.

AYDIN- Kutlama etkinliğine Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Selma Özcan, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa İkizek başta olmak üzere hastane yönetimi ve hemşireler katıldı. Konukları geçmişten günümüze hemşire kıyafetleri giyen genç hemşireler karşıladı. Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi müzik grubunun dinleti sunduğu Hemşireler günü kutlamasında; Söke Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarının yaptığı eserlerin sergisi de yer aldı. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa İkizek, yaptığı açılış konuşmasında kutlama etkinliğine katılan konuklara ‘hoş geldiniz’ diyerek, teşekkür etti. Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ise, “Tüm sağlık ekibi olarak meşakkatli bir işin üyeleriyiz. Bizler gün saat hizmet veren, ışığı sönmeyen kurumlardanız. Sıkıntılarımız elbette var, ancak elimizden geldiği kadar bu sıkıntıları çözmek için çaba sarf ediyoruz. Sağlık sektörü en alt biriminden, en üst birimine kadar herkesin özveri ile gayret ettiği bir ekip işi. Bu ekibin parçası olmak ayrı bir gurur. Tüm hemşire arkadaşlarımıza hem çalışma hayatında, hem de özel hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyor, günlerini kutluyorum” dedi.
Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Günü kutlandı.

AYDIN- Kutlama etkinliğine Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Selma Özcan, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa İkizek başta olmak üzere hastane yönetimi ve hemşireler katıldı.

Konukları geçmişten günümüze hemşire kıyafetleri giyen genç hemşireler karşıladı. Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi müzik grubunun dinleti sunduğu Hemşireler günü kutlamasında; Söke Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarının yaptığı eserlerin sergisi de yer aldı.

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa İkizek, yaptığı açılış konuşmasında kutlama etkinliğine katılan konuklara ‘hoş geldiniz’ diyerek, teşekkür etti. Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ise, “Tüm sağlık ekibi olarak meşakkatli bir işin üyeleriyiz. Bizler gün saat hizmet veren, ışığı sönmeyen kurumlardanız. Sıkıntılarımız elbette var, ancak elimizden geldiği kadar bu sıkıntıları çözmek için çaba sarf ediyoruz. Sağlık sektörü en alt biriminden, en üst birimine kadar herkesin özveri ile gayret ettiği bir ekip işi. Bu ekibin parçası olmak ayrı bir gurur. Tüm hemşire arkadaşlarımıza hem çalışma hayatında, hem de özel hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyor, günlerini kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.