Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hemşire, çarptığı kadına ilk müdahaleyi kendisi yaptı

ASAYİŞ 30.09.2019 - 17:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2768+ kez okundu.
 

Hemşire, çarptığı kadına ilk müdahaleyi kendisi yaptı

Aydın Efeler İlçe merkezi Kurtuluş Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, bir kişi hafif yaralandı.

AYDIN  - İddiaya göre, aniden önüne çıkan bir yayaya çarpan hemşire, önce direksiyon başında şok geçirdi, ardından aracından inip çarptığı kazazedeye ilk müdahaleyi kendisi yaptı. Kaza saat 16:00 sıralarında Adanan Menderes Bulvarı ile Kıbrıs Caddesi‘nin kesiştiği kavşağa yakın bir yerde meydana geldi. Kıbrıs Caddesi üzerinde seyir halinde olan 09 EE 115 plakalı araç iddiaya göre, aniden önüne çıkan yayaya çarptı. Kazada karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadın yere yığılırken, direksiyon başındaki kadın da bir anda şok yaşadı. Kısa sürede kendini toparlayan ve hemşire olduğu öğrenilen kadın sürücü, çarptığı yayaya ilk müdahaleyi kendisi yaptı. Çarptığı kadının durumunun iyi olduğunu gören sürücü hemşire, kazazedeyi su verip sakinleştirmeye çalışıp olay yerine gelen 112 Acil Servis’teki meslektaşlarına teslim etti.
Aydın Efeler İlçe merkezi Kurtuluş Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, bir kişi hafif yaralandı.

AYDIN  - İddiaya göre, aniden önüne çıkan bir yayaya çarpan hemşire, önce direksiyon başında şok geçirdi, ardından aracından inip çarptığı kazazedeye ilk müdahaleyi kendisi yaptı.

Kaza saat 16:00 sıralarında Adanan Menderes Bulvarı ile Kıbrıs Caddesi‘nin kesiştiği kavşağa yakın bir yerde meydana geldi. Kıbrıs Caddesi üzerinde seyir halinde olan 09 EE 115 plakalı araç iddiaya göre, aniden önüne çıkan yayaya çarptı. Kazada karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadın yere yığılırken, direksiyon başındaki kadın da bir anda şok yaşadı. Kısa sürede kendini toparlayan ve hemşire olduğu öğrenilen kadın sürücü, çarptığı yayaya ilk müdahaleyi kendisi yaptı.

Çarptığı kadının durumunun iyi olduğunu gören sürücü hemşire, kazazedeyi su verip sakinleştirmeye çalışıp olay yerine gelen 112 Acil Servis’teki meslektaşlarına teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.