Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hem karadan hem havadan

ASAYİŞ 01.08.2015 - 14:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3051+ kez okundu.
 

Hem karadan hem havadan

Hakkari-Çukurca karayolunda karadan ve havada büyük bir operasyon başlatıldı.

PKK tarafından döşenen tuzaklar nedeniyle 3 gündür kapalı olan Hakkari-Çukurca karayolunun 45. kilometresinde Şine köprüsündeki tuzakların imha edilmesi için havadan ve karadan büyük bir operasyon başlatıldı. Kato Dağı uzantısında bulunan Şine köprüsü yakınlarında Jandarma Özel Harekat timleri tarafından 3 koldan operasyon başlatıldı. Çok sayıda özel harekat timinin katıldığı operasyon helikopterler desteğinde devam ediyor. Şine dağı üst kısımları, Kato dağı çevresi helikopterler tarafından bombalanarak ateş altına alındı. Bazı askeri yetkililer ise Hakkari-Çukurca karayolundaki tuzakları imha etmek için hava destekli operasyon başlattıklarını doğrulayarak, şüpheli görünen bazı noktaları ise ateş altına alındığını ifade ettiler. Bölgedeki operasyon halen devam ediyor.
Hakkari-Çukurca karayolunda karadan ve havada büyük bir operasyon başlatıldı.

PKK tarafından döşenen tuzaklar nedeniyle 3 gündür kapalı olan Hakkari-Çukurca karayolunun 45. kilometresinde Şine köprüsündeki tuzakların imha edilmesi için havadan ve karadan büyük bir operasyon başlatıldı.

Kato Dağı uzantısında bulunan Şine köprüsü yakınlarında Jandarma Özel Harekat timleri tarafından 3 koldan operasyon başlatıldı. Çok sayıda özel harekat timinin katıldığı operasyon helikopterler desteğinde devam ediyor. Şine dağı üst kısımları, Kato dağı çevresi helikopterler tarafından bombalanarak ateş altına alındı.

Bazı askeri yetkililer ise Hakkari-Çukurca karayolundaki tuzakları imha etmek için hava destekli operasyon başlattıklarını doğrulayarak, şüpheli görünen bazı noktaları ise ateş altına alındığını ifade ettiler. Bölgedeki operasyon halen devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.