Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Helallik istedi

GENEL 02.09.2018 - 17:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4095+ kez okundu.
 

Helallik istedi

Karacasu Kaymakamı Büyüknalçacı, “Karacasu ilk göz ağrım ayrılmak buruk olacak” dedi.

AYDIN- İçişleri Bakanlığı’nın, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle, Karacasu Kaymakamlığı’ndan Malatya Yazıhan Kaymakamlığına atanan Güher Sinem Büyüknalçacı, veda mesajı yayınlayarak helallik istedi. Renkli kişiliği, çocuklara olan düşkünlüğü ve Karacasu’da yaptıkları ile halkın içinden biri olan Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı veda mesajına, şunları söyledi: “Bugün yayınlanan Resmi Gazete ile ilk göz ağrım Karacasu ilçemizden Malatya ili Yazıhan ilçemize tayinim çıkmıştır. Üzerine basarak söylemek isterim ki, çocukluğumdan beri hayalini kurduğum mesleğime Karacasu’nuzda başlamak benim için hep bir onur oldu. Görevim süresince beni bir kardeşi, evladı, ablası, teyzesi olarak bağrına basan Karacasu’ma teşekkür ediyorum. Benim size hizmetle geçirdiğim her dakikam helal olsun. Bir süre daha (15-20 gün) Karacasu’muzda görevdeyim, bu süreçte de ilk dakikalar gibi çalışmaya devam inşallah. Bir süre daha birlikteyiz. İlk göz ağrımdan ayrılmak elbette buruk olacak ama mesleğime ‘Vatanımın her bir köşesinde layıkıyla çalışmaya’ talip olarak başladım, Allah bundan sonraki süreçte mahcup etmesin. Hakkınızı helal edin.”
Karacasu Kaymakamı Büyüknalçacı, “Karacasu ilk göz ağrım ayrılmak buruk olacak” dedi.

AYDIN- İçişleri Bakanlığı’nın, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle, Karacasu Kaymakamlığı’ndan Malatya Yazıhan Kaymakamlığına atanan Güher Sinem Büyüknalçacı, veda mesajı yayınlayarak helallik istedi.

Renkli kişiliği, çocuklara olan düşkünlüğü ve Karacasu’da yaptıkları ile halkın içinden biri olan Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı veda mesajına, şunları söyledi:

“Bugün yayınlanan Resmi Gazete ile ilk göz ağrım Karacasu ilçemizden Malatya ili Yazıhan ilçemize tayinim çıkmıştır.

Üzerine basarak söylemek isterim ki, çocukluğumdan beri hayalini kurduğum mesleğime Karacasu’nuzda başlamak benim için hep bir onur oldu. Görevim süresince beni bir kardeşi, evladı, ablası, teyzesi olarak bağrına basan Karacasu’ma teşekkür ediyorum.

Benim size hizmetle geçirdiğim her dakikam helal olsun. Bir süre daha (15-20 gün) Karacasu’muzda görevdeyim, bu süreçte de ilk dakikalar gibi çalışmaya devam inşallah. Bir süre daha birlikteyiz.

İlk göz ağrımdan ayrılmak elbette buruk olacak ama mesleğime ‘Vatanımın her bir köşesinde layıkıyla çalışmaya’ talip olarak başladım, Allah bundan sonraki süreçte mahcup etmesin. Hakkınızı helal edin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.