Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hediye yağmuru devam ediyor

GÜNCEL 03.03.2017 - 19:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3319+ kez okundu.
 

Hediye yağmuru devam ediyor

Kışa özel hediye yağmuru Novada Outlet Söke’de devam ediyor

AYDIN- Kaliteli ve cazip alışveriş deneyiminin yanı sıra eğlenceli etkinlikleri ile bölgenin yaşam merkezi olan Novada Outlet Söke, 10 Mart tarihine kadar 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine binlerce hediye dağıtmaya devam edecek. Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan, kaliteli ve cazip alışveriş deneyimi yaşatan, aynı zamanda ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’de fırsat dolu kampanyalar tüm hızıyla devam ediyor. Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve her yaştan ziyaretçisinin  dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke’de, 15 Şubat tarihinde başlayan ve 28 Şubat tarihine kadar devam etmesi planlanan Anında Kazan Kampanyası bölgenin yoğun ilgisi üzerine 10 Mart tarihine kadar uzatıldı. Birbirinden farklı etkinlik programları ile ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra keyifli vakit de geçirme imkanı sunan Novada Outlet Söke’de, 10 Mart tarihine kadar 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes anında birbirinden güzel sürpriz hediyenin sahibi oluyor. Novada Outlet Söke’nin kampanyasına katılan herkese özel tasarım ürünlerinden kış ürünlerine, birbirinden lezzetli menülerden ünlü markaların hediye çeklerine binlerce üründen biri anında hediye ediliyor. Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyfi yaşamak ve kış fırsatlarından yararlanmak için herkesi alışveriş merkezine davet ediyor.
Kışa özel hediye yağmuru Novada Outlet Söke’de devam ediyor

AYDIN- Kaliteli ve cazip alışveriş deneyiminin yanı sıra eğlenceli etkinlikleri ile bölgenin yaşam merkezi olan Novada Outlet Söke, 10 Mart tarihine kadar 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine binlerce hediye dağıtmaya devam edecek.

Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan, kaliteli ve cazip alışveriş deneyimi yaşatan, aynı zamanda ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’de fırsat dolu kampanyalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve her yaştan ziyaretçisinin  dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke’de, 15 Şubat tarihinde başlayan ve 28 Şubat tarihine kadar devam etmesi planlanan Anında Kazan Kampanyası bölgenin yoğun ilgisi üzerine 10 Mart tarihine kadar uzatıldı.

Birbirinden farklı etkinlik programları ile ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra keyifli vakit de geçirme imkanı sunan Novada Outlet Söke’de, 10 Mart tarihine kadar 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes anında birbirinden güzel sürpriz hediyenin sahibi oluyor. Novada Outlet Söke’nin kampanyasına katılan herkese özel tasarım ürünlerinden kış ürünlerine, birbirinden lezzetli menülerden ünlü markaların hediye çeklerine binlerce üründen biri anında hediye ediliyor.

Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyfi yaşamak ve kış fırsatlarından yararlanmak için herkesi alışveriş merkezine davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.