Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

"Hedefimiz şampiyonluk değil"

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 22.09.2015 - 04:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3987+ kez okundu.
 

"Hedefimiz şampiyonluk değil"

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Karpuzlu Belediyespor'un antrenörü Erkan Eyiol, "Hedefimiz şampiyonluk değil" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Karpuzlu Belediyespor, son hazırlık maçında Yatağan Belediyespor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Kırmızı-lacivertli Alinda ekibinin antrenörü Erkan Eyiol, son olarak İncirliova Belediyespor'dan Bencan Elma ve İbrahim Orcan ile Sökespor'dan Ali Özar'ı transfer ettiklerini söyledi. Eyiol, hedeflerinin direkt olarak lig yükselmek olmadığını ifade ederken şunları söyledi: "Karpuzlu Belediyespor yeni Süper Amatör Lig'e yükselmiş bir takım. Hedefimiz şampiyonluk değil. Bir temel atmak istiyoruz. Önümüzdeki sezona daha güçlü girmek için çalışacağız. Belediye Başkanımız Tuğrul Ozan'ın takımımıza ilgisi büyük. Karpuzlulara önemli bir takım hediye etmek için çok çalışacağız. İşimiz kolay değil. Hep birlikte olursak, daha güçlü olacağız. Bunu yapabilecek kapasiteye sahibiz"
Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Karpuzlu Belediyespor'un antrenörü Erkan Eyiol, "Hedefimiz şampiyonluk değil" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Karpuzlu Belediyespor, son hazırlık maçında Yatağan Belediyespor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Kırmızı-lacivertli Alinda ekibinin antrenörü Erkan Eyiol, son olarak İncirliova Belediyespor'dan Bencan Elma ve İbrahim Orcan ile Sökespor'dan Ali Özar'ı transfer ettiklerini söyledi. Eyiol, hedeflerinin direkt olarak lig yükselmek olmadığını ifade ederken şunları söyledi:

"Karpuzlu Belediyespor yeni Süper Amatör Lig'e yükselmiş bir takım. Hedefimiz şampiyonluk değil. Bir temel atmak istiyoruz. Önümüzdeki sezona daha güçlü girmek için çalışacağız. Belediye Başkanımız Tuğrul Ozan'ın takımımıza ilgisi büyük. Karpuzlulara önemli bir takım hediye etmek için çok çalışacağız. İşimiz kolay değil. Hep birlikte olursak, daha güçlü olacağız. Bunu yapabilecek kapasiteye sahibiz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.