Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

''Hedefimiz rekor kırmak''

SİYASET 22.12.2018 - 18:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2472+ kez okundu.
 

''Hedefimiz rekor kırmak''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından Germencik Belediye Başkan adayı Eczacı Fuat Öndeş için Germencik’te aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

AYDIN- Fuat Öndeş’in tanıtıldığı toplantıda, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş, İyi Parti ve Demokrat Parti yöneticileri, Germencikli muhtarlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. ÖDÜNÇ VERDİĞİMİZ BELEDİYEYİ GERİ ALACAĞIZ 2014 Yerel Seçimleri’nde ödünç verdikleri Germencik Belediyesi’ni 31 Mart 2019 seçimlerinde tekrar geri alacaklarını belirterek sözlerine başlayan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır “Germencik’in sorunlarını çok iyi biliyoruz, bu yönde projelerimizi hazırladık, bu anlayışla CHP bayrağını buradan indirmeyeceğiz. 31 Mart’ta ödünç verdiğimiz belediyeyi tekrar geri alacağız” dedi. FUAT ÖNDEŞ: GERMENCİK HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL Kendisini bu göreve layık gören CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, parti meçlisi üyelerine, CHP Aydın Milletvekillerine, il başkanına, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yanı sıra ilçe örgütüne ve partililere teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş şunları söyledi: “Aldığımız bu görevi layıkıyla yerine getirmek, bu güveni karşılıksız bırakmamak için, hem seçim sürecinde, hem de seçim sonrası, Germencik İlçemizi hizmet ve yatırımlarla taçlandırmak boynumuzun borcudur. Germencik bugün hak ettiği yerde değildir. Halkımızın takdiri ve teveccühü ile güzel şehrimiz Germencik’e hizmetkâr olmaya talibim. Bu gaye ile ilçe örgütümüzle, diğer aday adayı arkadaşlarımızla, tüm partililerimizin gayretiyle ve Germencikliler’le birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp, kimseyi ötekileştirmeden CHP’ye rekor sayıda oy kazandırıp, hem büyükşehirde, hem de Germencik Belediyesinde CHP bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Hedefimiz gerçek sosyal demokrat belediyeciliğin en iyi örneklerini Germencik’te sunmaktır.” Konuşmaların ardından CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve CHP İlçe Başkanı Salih Çavuş el ele görüntü vererek törene katılanları selamladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından Germencik Belediye Başkan adayı Eczacı Fuat Öndeş için Germencik’te aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

AYDIN- Fuat Öndeş’in tanıtıldığı toplantıda, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş, İyi Parti ve Demokrat Parti yöneticileri, Germencikli muhtarlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

ÖDÜNÇ VERDİĞİMİZ BELEDİYEYİ GERİ ALACAĞIZ

2014 Yerel Seçimleri’nde ödünç verdikleri Germencik Belediyesi’ni 31 Mart 2019 seçimlerinde tekrar geri alacaklarını belirterek sözlerine başlayan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır “Germencik’in sorunlarını çok iyi biliyoruz, bu yönde projelerimizi hazırladık, bu anlayışla CHP bayrağını buradan indirmeyeceğiz. 31 Mart’ta ödünç verdiğimiz belediyeyi tekrar geri alacağız” dedi.

FUAT ÖNDEŞ: GERMENCİK HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

Kendisini bu göreve layık gören CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, parti meçlisi üyelerine, CHP Aydın Milletvekillerine, il başkanına, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yanı sıra ilçe örgütüne ve partililere teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş şunları söyledi:

“Aldığımız bu görevi layıkıyla yerine getirmek, bu güveni karşılıksız bırakmamak için, hem seçim sürecinde, hem de seçim sonrası, Germencik İlçemizi hizmet ve yatırımlarla taçlandırmak boynumuzun borcudur. Germencik bugün hak ettiği yerde değildir. Halkımızın takdiri ve teveccühü ile güzel şehrimiz Germencik’e hizmetkâr olmaya talibim. Bu gaye ile ilçe örgütümüzle, diğer aday adayı arkadaşlarımızla, tüm partililerimizin gayretiyle ve Germencikliler’le birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp, kimseyi ötekileştirmeden CHP’ye rekor sayıda oy kazandırıp, hem büyükşehirde, hem de Germencik Belediyesinde CHP bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Hedefimiz gerçek sosyal demokrat belediyeciliğin en iyi örneklerini Germencik’te sunmaktır.”

Konuşmaların ardından CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Fuat Öndeş ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve CHP İlçe Başkanı Salih Çavuş el ele görüntü vererek törene katılanları selamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.