Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hedefe adım adım yaklaşıyoruz

EKONOMİ 02.08.2017 - 19:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3389+ kez okundu.
 

Hedefe adım adım yaklaşıyoruz

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

AYDIN- Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açılanan, 2017’nin ilk yarısının ihracat verilerine yansıyan Türk Lirası’yla yapılan ihracatta yüzde 102 oranında yaşanan artışı değerlendiren Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: “Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ve talimatıyla başlatılan dış ticarette Türk Lirası kullanımının artırılmasına yönelik girişimler neticesinde, Türkiye yılın ilk 6 ayında bu başarı grafiğini yakalamıştır. İhracat rakamlarında yaşanan büyük artış uzun bir süredir dile getirdiğimiz öngörüleri doğrular niteliktedir. Ekonomik göstergeler içinde en önemli parametre olan ihracat düzeyindeki bu büyük gelişme hiç şüphesiz ülkemizin büyüme rakamlarına da yansıyacaktır. 2017 yılı sonu itibariyle Türkiye'nin Dünya genelinde en yüksek büyüme sağlamış ilk beş ülkesinden biri haline gelmesi şaşırtıcı bir sonuç olmayacaktır. Biz iş insanları bu iddiamızı realize edebilmek adına çalışmalarımızı olanca hızıyla sürdüreceğiz. Hedef Türkiye’mizi 2017'de Dünyanın en çok büyüyen ekonomilerinden biri haline getirmek!”
Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

AYDIN- Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açılanan, 2017’nin ilk yarısının ihracat verilerine yansıyan Türk Lirası’yla yapılan ihracatta yüzde 102 oranında yaşanan artışı değerlendiren Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ve talimatıyla başlatılan dış ticarette Türk Lirası kullanımının artırılmasına yönelik girişimler neticesinde, Türkiye yılın ilk 6 ayında bu başarı grafiğini yakalamıştır. İhracat rakamlarında yaşanan büyük artış uzun bir süredir dile getirdiğimiz öngörüleri doğrular niteliktedir. Ekonomik göstergeler içinde en önemli parametre olan ihracat düzeyindeki bu büyük gelişme hiç şüphesiz ülkemizin büyüme rakamlarına da yansıyacaktır.

2017 yılı sonu itibariyle Türkiye'nin Dünya genelinde en yüksek büyüme sağlamış ilk beş ülkesinden biri haline gelmesi şaşırtıcı bir sonuç olmayacaktır. Biz iş insanları bu iddiamızı realize edebilmek adına çalışmalarımızı olanca hızıyla sürdüreceğiz. Hedef Türkiye’mizi 2017'de Dünyanın en çok büyüyen ekonomilerinden biri haline getirmek!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.