Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hazineciler Adliye'de

ASAYİŞ 03.05.2019 - 11:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3433+ kez okundu.
 

Hazineciler Adliye'de

Hazine talanı operasyonunda 17 şüpheli adliyeye sevk edildi. 2’si kadın 5’i kamu görevlisinin aralarında bulunduğu 17 şüpheli güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi,

AYDIN - Aydın'ın Didim İlçesi’nde, hazine arazilerinin talan edilmesi soruşturması kapsamında jandarmanın düzenlediği 4 ve 5. dalga operasyonlarında gözaltına alınan 2'si kadın 5 kamu görevlisinin de aralarında bulunduğu 17 şüpheli adliyeye sevk edildi. Didim’de hazineye ait arazilere işgal edilenlere yönelik dalga operasyonları kapsamında son 10 günde iki ayrı operasyon düzenlendi ve çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. 4. dalga operasyonu sonucunda 1’i kamu görevlisi olmak üzere 2 şüpheli gözaltına alınırken; Aydın merkezli 5. dalga olarak adlandırılan son operasyonda Ankara, İzmir, Mardin ve İstanbul illerinde “Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, rüşvet almak-vermek ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından" 4’ü kamu görevlisi 15 şüpheli gözaltına alındı. Didim İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki sorguları tamamlanan 2’si bayan 5 kamu görevlisinin aralarında bulunduğu 17 şüpheli sabah saatlerinde, geniş güvenlik önlemleri altında Didim Adliyesi’ne getirildi. Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nde görevli Şube Müdürü A.Y., Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda görevli uzman memurları S.Y.K. ve M.S.Y., İzmir İl Tarım Müdürlüğü’nde görevli mühendis Ö.Ü. ve Didim Emlak Müdürlüğü personeli M.A. ile birlikte diğer 12 şüpheli ifadelerinin alınması amacıyla Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Gün boyu sürmesi beklenen ifade işleminin ardından şüphelilerin mahkemeye sevk edilecekleri öğrenildi.
Hazine talanı operasyonunda 17 şüpheli adliyeye sevk edildi. 2’si kadın 5’i kamu görevlisinin aralarında bulunduğu 17 şüpheli güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi,

AYDIN - Aydın'ın Didim İlçesi’nde, hazine arazilerinin talan edilmesi soruşturması kapsamında jandarmanın düzenlediği 4 ve 5. dalga operasyonlarında gözaltına alınan 2'si kadın 5 kamu görevlisinin de aralarında bulunduğu 17 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Didim’de hazineye ait arazilere işgal edilenlere yönelik dalga operasyonları kapsamında son 10 günde iki ayrı operasyon düzenlendi ve çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. 4. dalga operasyonu sonucunda 1’i kamu görevlisi olmak üzere 2 şüpheli gözaltına alınırken; Aydın merkezli 5. dalga olarak adlandırılan son operasyonda Ankara, İzmir, Mardin ve İstanbul illerinde “Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, rüşvet almak-vermek ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından" 4’ü kamu görevlisi 15 şüpheli gözaltına alındı.

Didim İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki sorguları tamamlanan 2’si bayan 5 kamu görevlisinin aralarında bulunduğu 17 şüpheli sabah saatlerinde, geniş güvenlik önlemleri altında Didim Adliyesi’ne getirildi. Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nde görevli Şube Müdürü A.Y., Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda görevli uzman memurları S.Y.K. ve M.S.Y., İzmir İl Tarım Müdürlüğü’nde görevli mühendis Ö.Ü. ve Didim Emlak Müdürlüğü personeli M.A. ile birlikte diğer 12 şüpheli ifadelerinin alınması amacıyla Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Gün boyu sürmesi beklenen ifade işleminin ardından şüphelilerin mahkemeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.