Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hazine arazisi talanında 4. dalga

ASAYİŞ 25.04.2019 - 19:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3790+ kez okundu.
 

Hazine arazisi talanında 4. dalga

Aralarında eski müdürlerinde olduğu 12 şüpheliden 5’ine gözaltı kararı çıktı

AYDIN - Aydın'ın Didim İlçesi’nde jandarma ekiplerinin düzenlediği hazine talanı operasyonunun dördüncü dalgasında, aralarında Didim İlçe Tarım Eski Müdürü’nün de bulunduğu 12 şüpheliden 10’u gözaltına alındı. Didim’de hazine talanı operasyonları kapsamında 12 şüpheliden 10’u jandarma tarafından gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Jandarma Komutanlığı’nca daha önce yapılan hazine talanı operasyonlarının devamı yine jandarma güçlerince gerçekleştirdi. Didim, Söke ve Şanlıurfa’daki 12 ayrı adreste polis eşliğinde Jandarma ekipleri 12 ayrı şüpheliyi yakalamak için hareket geçti. Operasyon kapsamında aralarında Didim Milli Emlak Eski Müdürü ve Didim İlçe Tarım Eski Müdürü olmak üzere 12 şüpheliden 10’u gözaltına alındı. Şüphelilerden Didim Milli Emlak Eski Müdürü İ.D ile şüphelilerden İ.D arandığı adreste bulunamazken, Didim İlçe Tarım Eski Müdürü H.Y, Didim milli emlak memurlarından M.A (41) ve H.G.T (39) ile F.T(57), H.Ş,(73) Y.Ç (48), H.B (50), M.M(41),F.Y(50) ve S.Y (45) isimli şahıslar ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirildi. Şüphelilerin Jandarma ifadelerinin alınmasının ardından Didim İlçe Tarım Eski Müdürü H.Y, M.A, H.Ş, H.G.T,  ve T.F gözaltı işlemleri yapılırken, diğerleri serbest bırakıldı.
Aralarında eski müdürlerinde olduğu 12 şüpheliden 5’ine gözaltı kararı çıktı

AYDIN - Aydın'ın Didim İlçesi’nde jandarma ekiplerinin düzenlediği hazine talanı operasyonunun dördüncü dalgasında, aralarında Didim İlçe Tarım Eski Müdürü’nün de bulunduğu 12 şüpheliden 10’u gözaltına alındı.

Didim’de hazine talanı operasyonları kapsamında 12 şüpheliden 10’u jandarma tarafından gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Jandarma Komutanlığı’nca daha önce yapılan hazine talanı operasyonlarının devamı yine jandarma güçlerince gerçekleştirdi. Didim, Söke ve Şanlıurfa’daki 12 ayrı adreste polis eşliğinde Jandarma ekipleri 12 ayrı şüpheliyi yakalamak için hareket geçti.

Operasyon kapsamında aralarında Didim Milli Emlak Eski Müdürü ve Didim İlçe Tarım Eski Müdürü olmak üzere 12 şüpheliden 10’u gözaltına alındı. Şüphelilerden Didim Milli Emlak Eski Müdürü İ.D ile şüphelilerden İ.D arandığı adreste bulunamazken, Didim İlçe Tarım Eski Müdürü H.Y, Didim milli emlak memurlarından M.A (41) ve H.G.T (39) ile F.T(57), H.Ş,(73) Y.Ç (48), H.B (50), M.M(41),F.Y(50) ve S.Y (45) isimli şahıslar ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirildi. Şüphelilerin Jandarma ifadelerinin alınmasının ardından Didim İlçe Tarım Eski Müdürü H.Y, M.A, H.Ş, H.G.T,  ve T.F gözaltı işlemleri yapılırken, diğerleri serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.