Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hayvansever başkan leylek yavrusunun...

EKONOMİ 06.08.2015 - 18:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3027+ kez okundu.
 

Hayvansever başkan leylek yavrusunun...

Yuvadan düşen Leylek yavrusunu Nazilli Belediyesi elektrik servisi ekipleri kurtardı.

Arslanlı mahallesinde Mehmet Özalp Caddesi üzerindeki elektrik direği üzerindeki yuvasına her yıl gelerek yavrularını büyüten anne baba leylek korkulu anlar yaşadı. Henüz uçma çabaları gösteren yavru leylek elektrik tellerine takılmadan aşağı düşmesi sonucu mahalle sakinleri tarafından yakalandı. Yakaladıkları leylek yavrusunu yuvasına koymanın yolunu bulamayan mahalle sakinleri çareyi Nazilli Belediye Başkanı aramakta buldu. Haberi alan Başkan Alıcık acil olarak Nazilli Belediyesi elektrik servisine talimat vererek yavrunun yerine konmasını istedi. Talimatı alan Elektrik Servisi ekipleri servise ait sepetli araç ile mahalleye giderek vatandaşın kurtardığı leylek yavrusuna hiçbir zarar vermeden yuvasına bıraktı. Yavrusunu yuvasında gören anne ve baba leylek rahatlarken mahalle sakinleri bir telefonla bilgi verdikleri Başkan Haluk Alıcık’ın anında olaya müdahale etmesi nedeni ile duygulanırken Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ettiler.   Mahalle sakinleri yoğun çalışma temposu içindeki Başkan Alıcık’ın haberi alır almaz gösterdiği hassasiyete “Belediye Başkanımızın vicdan sahibi biri olduğunu biliyorduk. Ancak bu kadar işinin gücünün arasında kendisini bir kere aramamız ile hemen olaya müdahale ettirdi. Böylelikle hem leylekleri hem de biz mahalle sakinlerini rahatlattı. Kendisinden Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
Yuvadan düşen Leylek yavrusunu Nazilli Belediyesi elektrik servisi ekipleri kurtardı.

Arslanlı mahallesinde Mehmet Özalp Caddesi üzerindeki elektrik direği üzerindeki yuvasına her yıl gelerek yavrularını büyüten anne baba leylek korkulu anlar yaşadı. Henüz uçma çabaları gösteren yavru leylek elektrik tellerine takılmadan aşağı düşmesi sonucu mahalle sakinleri tarafından yakalandı. Yakaladıkları leylek yavrusunu yuvasına koymanın yolunu bulamayan mahalle sakinleri çareyi Nazilli Belediye Başkanı aramakta buldu. Haberi alan Başkan Alıcık acil olarak Nazilli Belediyesi elektrik servisine talimat vererek yavrunun yerine konmasını istedi. Talimatı alan Elektrik Servisi ekipleri servise ait sepetli araç ile mahalleye giderek vatandaşın kurtardığı leylek yavrusuna hiçbir zarar vermeden yuvasına bıraktı. Yavrusunu yuvasında gören anne ve baba leylek rahatlarken mahalle sakinleri bir telefonla bilgi verdikleri Başkan Haluk Alıcık’ın anında olaya müdahale etmesi nedeni ile duygulanırken Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ettiler.

  Mahalle sakinleri yoğun çalışma temposu içindeki Başkan Alıcık’ın haberi alır almaz gösterdiği hassasiyete “Belediye Başkanımızın vicdan sahibi biri olduğunu biliyorduk. Ancak bu kadar işinin gücünün arasında kendisini bir kere aramamız ile hemen olaya müdahale ettirdi. Böylelikle hem leylekleri hem de biz mahalle sakinlerini rahatlattı. Kendisinden Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.