Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hayvan Pazarı için kollar sıvandı

GÜNCEL 17.07.2019 - 18:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3021+ kez okundu.
 

Hayvan Pazarı için kollar sıvandı

Efeler Belediyesi’nin Kurban Bayramı için erkenden kolları sıvadığı, Çeştepe Mahallesi’nde Efeler Belediyesi bünyesindeki hayvan pazarında bakım – onarım çalışmalarını başlattığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki ay gerçekleşecek olan Kurban Bayramı öncesinde, Efeler Belediyesi, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için tüm birimleri ile harekete geçti. Hâlen aktif olarak kullanılan ve Kurban Bayramı döneminde de yoğunluğu artacak olan Efeler Hayvan Pazarı’nda Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri Müdürlük ekipleri yoğun bir çalışma sürdürüyor. Yetkililer, vatandaşların bayram öncesi ve süresince pazarın hijyenik ve kolay kullanıma en uygun hâle getirilmesi için çalıştıklarını belirttiler. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatı ile çalışmalarını yürüten birim ekipleri, “Başkanımızın talimatları ile vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram yaşamaları için gereken her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Gerekirse, mesai sonrası da çalışarak bayramdan önce hazırlıklarımızı tamamlayacağız” dediler. Pazarda bulunan padokların boyanması, alanların temizlenmesi, ağaçların budanıp, çimlerin biçilmesi ilgili birim ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Bayram öncesinde tamamlanması hedeflenen bakım – onarım çalışmaları titizlikle devam ediyor.
Efeler Belediyesi’nin Kurban Bayramı için erkenden kolları sıvadığı, Çeştepe Mahallesi’nde Efeler Belediyesi bünyesindeki hayvan pazarında bakım – onarım çalışmalarını başlattığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki ay gerçekleşecek olan Kurban Bayramı öncesinde, Efeler Belediyesi, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için tüm birimleri ile harekete geçti. Hâlen aktif olarak kullanılan ve Kurban Bayramı döneminde de yoğunluğu artacak olan Efeler Hayvan Pazarı’nda Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri Müdürlük ekipleri yoğun bir çalışma sürdürüyor.

Yetkililer, vatandaşların bayram öncesi ve süresince pazarın hijyenik ve kolay kullanıma en uygun hâle getirilmesi için çalıştıklarını belirttiler. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatı ile çalışmalarını yürüten birim ekipleri, “Başkanımızın talimatları ile vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram yaşamaları için gereken her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Gerekirse, mesai sonrası da çalışarak bayramdan önce hazırlıklarımızı tamamlayacağız” dediler.

Pazarda bulunan padokların boyanması, alanların temizlenmesi, ağaçların budanıp, çimlerin biçilmesi ilgili birim ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Bayram öncesinde tamamlanması hedeflenen bakım – onarım çalışmaları titizlikle devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.