Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hayvan dostu başkana mama hediye

GENEL 27.05.2019 - 11:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3654+ kez okundu.
 

Hayvan dostu başkana mama hediye

ASKİ Nazilli Şubesi çalışanları Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaretlerinde, çiçek yerine, sokak hayvanlarına dağıtılması için 30 kilo mama hediye etti.

AYDIN- Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı Nazilli Şubesi çalışanları Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni görevinde Başkan Özcan’a başarılar dileyen ASKİ çalışanları, farkındalık yaratmak için çiçek yerine ellerinde 30 kilo mama ile ziyarete geldi. Sıkı bir hayvan dostu olduğunu söyleyen Başkan Özcan, “ASKİ çalışanlarına bu duyarlı ve örnek davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olacağına inanıyorum. Nazilli Belediyesi olarak sokak hayvanları için başlatılan her türlü projeye destek vermeye hazırız. Çocuklarımıza can dostlarımızın sevgilerini aşılamak, onlara daha yaşanılır bir Nazilli bırakmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
ASKİ Nazilli Şubesi çalışanları Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaretlerinde, çiçek yerine, sokak hayvanlarına dağıtılması için 30 kilo mama hediye etti.

AYDIN- Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı Nazilli Şubesi çalışanları Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni görevinde Başkan Özcan’a başarılar dileyen ASKİ çalışanları, farkındalık yaratmak için çiçek yerine ellerinde 30 kilo mama ile ziyarete geldi.

Sıkı bir hayvan dostu olduğunu söyleyen Başkan Özcan, “ASKİ çalışanlarına bu duyarlı ve örnek davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olacağına inanıyorum. Nazilli Belediyesi olarak sokak hayvanları için başlatılan her türlü projeye destek vermeye hazırız. Çocuklarımıza can dostlarımızın sevgilerini aşılamak, onlara daha yaşanılır bir Nazilli bırakmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.