Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hayri Usta’dan sert çıkış

GÜNCEL 28.05.2020 - 23:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3943+ kez okundu.
 

Hayri Usta’dan sert çıkış

Aydın'ın tanınmış lokantacılarından Lokantacı Hayri olarak bilinen Hayrettin Dincil, oda başkanlarını eleştirerek, odaları sekreterler değil, oda başkanlarının yönetmesi halinde daha iyi olacağını sosyal medya hesabından yazarak söyledi.

AYDIN - Hayri Dincil sosyal medya hesabında sözlerini şöyle sürdürdü: “Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. Bugünkü öğrendiğimiz ve izlediğimiz haberler göre 01.06.2020 tarihindi içkili ve içkisiz lokanta restoran ve benzeri işletmeler açılıyor. Hayırlı uğurlu olsun. (Burada bir konuya değinmek istiyorum. Bundan üç hafta önce yapmış olduğum açıklamada 27 Mayıs tarihinde Turizm Bakanlığı'nın sayfasında bizim gibi ve benzeri işletmelerin açılabileceğini paylaşmıştım. Sayın Oda Başkanımız benim gibi paylaşım yapan üyelerimizi sosyal medya fenomeni olarak basında değerlendirme yapmıştı. Sayın Başkan ve Ticaret Odası 17. Komiteye soruyorum şimdide kamuoyunu sunuyorum. Fenomenlik değil oturduğunuz o koltukları layık olmaya çalışın. Bir üyeniz çıkar sizi eleştirir, o sizin üyeniz. Rahatsız oluyorsanız üyenizi ararsınız öyle çıkıp basında şovmenlik yapmazsınız, Ne oldu şimdi bakın benim vermiş olduğum tarih ile açılış tarihi arasında 3 gün oynuyor. Tabi odaları başkanlar yönetirse daha iyi olur, sekreterler değil. Bakın ben bu yazıyı paylaşırken Ticaret Odası mesaj attı tebrik ediyorum. Hadi bakalım Lokantacılar Odası ne zaman atacak saygılarımla hayırlı akşamlar.”
Aydın'ın tanınmış lokantacılarından Lokantacı Hayri olarak bilinen Hayrettin Dincil, oda başkanlarını eleştirerek, odaları sekreterler değil, oda başkanlarının yönetmesi halinde daha iyi olacağını sosyal medya hesabından yazarak söyledi.

AYDIN - Hayri Dincil sosyal medya hesabında sözlerini şöyle sürdürdü:

“Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. Bugünkü öğrendiğimiz ve izlediğimiz haberler göre 01.06.2020 tarihindi içkili ve içkisiz lokanta restoran ve benzeri işletmeler açılıyor. Hayırlı uğurlu olsun. (Burada bir konuya değinmek istiyorum. Bundan üç hafta önce yapmış olduğum açıklamada 27 Mayıs tarihinde Turizm Bakanlığı'nın sayfasında bizim gibi ve benzeri işletmelerin açılabileceğini paylaşmıştım. Sayın Oda Başkanımız benim gibi paylaşım yapan üyelerimizi sosyal medya fenomeni olarak basında değerlendirme yapmıştı. Sayın Başkan ve Ticaret Odası 17. Komiteye soruyorum şimdide kamuoyunu sunuyorum. Fenomenlik değil oturduğunuz o koltukları layık olmaya çalışın. Bir üyeniz çıkar sizi eleştirir, o sizin üyeniz. Rahatsız oluyorsanız üyenizi ararsınız öyle çıkıp basında şovmenlik yapmazsınız, Ne oldu şimdi bakın benim vermiş olduğum tarih ile açılış tarihi arasında 3 gün oynuyor. Tabi odaları başkanlar yönetirse daha iyi olur, sekreterler değil. Bakın ben bu yazıyı paylaşırken Ticaret Odası mesaj attı tebrik ediyorum. Hadi bakalım Lokantacılar Odası ne zaman atacak saygılarımla hayırlı akşamlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.