Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hayırsever çiftten örnek duyarlılık

GENEL 01.07.2017 - 13:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2991+ kez okundu.
 

Hayırsever çiftten örnek duyarlılık

Didim’de ikamet eden hayırsever Günana çifti, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği üyesi olan yüzde 97 fiziksel engelli Hörü Mersin’e akülü sandalye bağışında bulundu.

AYDIN- Didim’e bağlı Akköy mahallesinde ikamet eden yüzde 97 fiziksel engelli Hörü Mersin’e Hayırsever İzzet Günana ve eşi Safiye Günana’nın katkılarıyla akülü tekerlekli sandalye bağışlandı. Dernek Başkanı Bedri Altıntaş’ta teslim törenine katıldı. Teslim töreninde konuşan Hayırsever Safiye ve İzzet Günana çifti Engelli bireylerin engelini bir nebzede olsa ortadan kaldırmaktan mutlu olduklarını belirterek Dernek başkanı Bedri Altıntaş’a işbirliği için teşekkür ettiler. Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ise, Safiye-İzzet Günana çiftine teşekkür ederek, “Didim'de böyle duyarlı iş adamlarımız olduğu sürece bir çok engeli hep birlikte ortadan kaldıracağız. Diğer iş adamlarımızdan da bu duyarlılığı bekliyoruz” dedi.
Didim’de ikamet eden hayırsever Günana çifti, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği üyesi olan yüzde 97 fiziksel engelli Hörü Mersin’e akülü sandalye bağışında bulundu.

AYDIN- Didim’e bağlı Akköy mahallesinde ikamet eden yüzde 97 fiziksel engelli Hörü Mersin’e Hayırsever İzzet Günana ve eşi Safiye Günana’nın katkılarıyla akülü tekerlekli sandalye bağışlandı. Dernek Başkanı Bedri Altıntaş’ta teslim törenine katıldı.

Teslim töreninde konuşan Hayırsever Safiye ve İzzet Günana çifti Engelli bireylerin engelini bir nebzede olsa ortadan kaldırmaktan mutlu olduklarını belirterek Dernek başkanı Bedri Altıntaş’a işbirliği için teşekkür ettiler.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ise, Safiye-İzzet Günana çiftine teşekkür ederek, “Didim'de böyle duyarlı iş adamlarımız olduğu sürece bir çok engeli hep birlikte ortadan kaldıracağız. Diğer iş adamlarımızdan da bu duyarlılığı bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.