Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Haydi öğrenciler doğa ve tarih yürüyüşüne!

SPOR 30.09.2019 - 18:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4135+ kez okundu.
 

Haydi öğrenciler doğa ve tarih yürüyüşüne!

Aydın Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencileri için doğa ve tarih yürüyüşü düzenliyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine yönelik sosyal faaliyetlerinin devam ettiği bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, bu yıl düzenlenecek "ÜniTrekking" etkinliklerinde Aydın'daki üniversite öğrencilerinin Aydın'ın doğasını ve tarihini daha yakından tanıması için onlarca rotada yürüyüşler gerçekleştirilecek. Doğa ve tarih yürüyüşleri, öğrencilere eşlik edecek profesyonel rehberler eşliğinde yapılacak. Kasım ayı içerisinde başlayacak olan etkinliklerde, 20'ye yakın yürüyüş rotası planlanıyor. Çeşitli zorluk derecelerindeki rotaların uzunlukları 8 kilometreden başlayıp 20 kilometreye kadar çıkıyor. Bunun yanında 10 Kasım ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde de özel rotalarda yürüyüş yapılması planlanıyor. Yürüyüşlerde ulaşım, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılanacak. Bunun yanında yürüyüşler, yürüyüş yapılan rotalardaki tarihi yapıların öğrencilere tanıtılması amacıyla profesyonel rehberler ve eğitmenler eşliğinde yapılacak. Başvuruların Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na şahsen yapılması gerekiyor. Üniversite öğrencilerinden başvurularda öğrenci kimliği, nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık raporu isteniyor. Gençlerin Aydın'ı daha yakından tanımaları için birçok etkinlik planladıklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm üniversiteli gençleri "ÜniTrekking" etkinliklerine davet etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencileri için doğa ve tarih yürüyüşü düzenliyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine yönelik sosyal faaliyetlerinin devam ettiği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, bu yıl düzenlenecek "ÜniTrekking" etkinliklerinde Aydın'daki üniversite öğrencilerinin Aydın'ın doğasını ve tarihini daha yakından tanıması için onlarca rotada yürüyüşler gerçekleştirilecek. Doğa ve tarih yürüyüşleri, öğrencilere eşlik edecek profesyonel rehberler eşliğinde yapılacak.

Kasım ayı içerisinde başlayacak olan etkinliklerde, 20'ye yakın yürüyüş rotası planlanıyor. Çeşitli zorluk derecelerindeki rotaların uzunlukları 8 kilometreden başlayıp 20 kilometreye kadar çıkıyor. Bunun yanında 10 Kasım ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde de özel rotalarda yürüyüş yapılması planlanıyor.

Yürüyüşlerde ulaşım, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılanacak. Bunun yanında yürüyüşler, yürüyüş yapılan rotalardaki tarihi yapıların öğrencilere tanıtılması amacıyla profesyonel rehberler ve eğitmenler eşliğinde yapılacak.

Başvuruların Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na şahsen yapılması gerekiyor. Üniversite öğrencilerinden başvurularda öğrenci kimliği, nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık raporu isteniyor.

Gençlerin Aydın'ı daha yakından tanımaları için birçok etkinlik planladıklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm üniversiteli gençleri "ÜniTrekking" etkinliklerine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.