Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Haydi çocuklar havuza

GÜNCEL 03.07.2018 - 13:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3609+ kez okundu.
 

Haydi çocuklar havuza

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Karpuzlu İlçesi Bayraktepe Mahallesi'nde bulunan bugün hizmet vermeye başlayan yüzme havuzlarında incelemelerde bulundu.

AYDIN- Gençlerle sohbet edip havuzda uyulması gereken kurallar hakkında da bilgilendirme yapan Başkan Ozan, yaz sezonu boyunca cankurtaran gözetiminde hizmet verecek olan yüzme havuzlarında, yoğun geçen eğitim öğretimin ardından okulların kapanmasıyla birlikte çocukların yaz aylarında hem serinleyip eğlenmelerini ve sportif faaliyetlerinde bulunmalarını sağlayacak olan yüzme havuzunun hizmet vermeye başladığını söyledi. Başkan Ozan, "Yaz tatilinde yüzme havuzundan faydalanan tüm çocuklara tatilin bundan sonraki bölümünde de keyifli zaman geçirmelerini diliyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yüzündeki mutluluğu görünce amacımıza ulaştığımızı anlıyoruz" dedi.
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Karpuzlu İlçesi Bayraktepe Mahallesi'nde bulunan bugün hizmet vermeye başlayan yüzme havuzlarında incelemelerde bulundu.

AYDIN- Gençlerle sohbet edip havuzda uyulması gereken kurallar hakkında da bilgilendirme yapan Başkan Ozan, yaz sezonu boyunca cankurtaran gözetiminde hizmet verecek olan yüzme havuzlarında, yoğun geçen eğitim öğretimin ardından okulların kapanmasıyla birlikte çocukların yaz aylarında hem serinleyip eğlenmelerini ve sportif faaliyetlerinde bulunmalarını sağlayacak olan yüzme havuzunun hizmet vermeye başladığını söyledi.

Başkan Ozan, "Yaz tatilinde yüzme havuzundan faydalanan tüm çocuklara tatilin bundan sonraki bölümünde de keyifli zaman geçirmelerini diliyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yüzündeki mutluluğu görünce amacımıza ulaştığımızı anlıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.