Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hayatlarında ilk kez İstanbul’u gördüler

EĞİTİM 13.05.2019 - 11:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3827+ kez okundu.
 

Hayatlarında ilk kez İstanbul’u gördüler

Hayatlarında ilk kez il dışına çıkan öğrencilerden Vali Köşger'e teşekkür ziyareti

AYDIN - Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde yaşayıp gerek ekonomik şartlar, gerekse zorlu hayat koşulları nedeniyle hiç il dışına çıkmamış 200 öğrenci “Sağlıklı Yaşam İle El Ele” projesi kapsamında İstanbul’u gezdi. İncirliova Kaymakamlığı ile Bağımlılıkla Etkin Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Derneği (BEMSAYDER) öncülüğünde İstanbul’u gezip gören öğrenciler Vali Yavuz Selim Köşger ve İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’ye teşekkür ettiler. Öğretmenleri ve proje yürütücüleri ile önce İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’ye ardından Kaymakam Ediz Sürücü’nün de katılımıyla Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret eden öğrenciler, dolu dolu geçen İstanbul gezisine ilişkin anılarını Vali Yavuz Selim Köşger ile paylaştılar. Ortaokul öğrencisi olmalarına rağmen bugüne kadar doğup büyüdükleri yerden dışarıya hiç çıkmayan öğrenciler, farklı yerleri ve özellikle televizyonlarda gördükleri İstanbul’u gezip görmenin mutluluğunu Vali Yavuz Selim Köşger ile paylaşıp, desteğinden dolayı Vali amcalarına teşekkür ettiler. İncirliova’da “Bağımlılıkla Etkin Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Derneği” öncülüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında, bugüne kadar hiç il dışına çıkmamış 200 öğrenci için İstanbul gezisi düzenlediklerini ve bu programın da çocukları çok memnun ettiğini belirten Kaymakam Ediz Sürücü, desteklerinden dolayı öğrenciler ve proje yürütücüleri adına Vali Yavuz Selim Köşger’e teşekkürlerini iletti. Bu gezi sayesinde ilk kez Aydın dışına çıkıp dünyanın gözdesi İstanbul’u gezip görme fırsatı yakalayan öğrenciler, dolu dolu geçen iki günü Vali amcalarına anlatıp yardım ve desteklerinden dolayı çiçek sunarak teşekkür ettiler.
Hayatlarında ilk kez il dışına çıkan öğrencilerden Vali Köşger'e teşekkür ziyareti

AYDIN - Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde yaşayıp gerek ekonomik şartlar, gerekse zorlu hayat koşulları nedeniyle hiç il dışına çıkmamış 200 öğrenci “Sağlıklı Yaşam İle El Ele” projesi kapsamında İstanbul’u gezdi.

İncirliova Kaymakamlığı ile Bağımlılıkla Etkin Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Derneği (BEMSAYDER) öncülüğünde İstanbul’u gezip gören öğrenciler Vali Yavuz Selim Köşger ve İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’ye teşekkür ettiler.

Öğretmenleri ve proje yürütücüleri ile önce İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’ye ardından Kaymakam Ediz Sürücü’nün de katılımıyla Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret eden öğrenciler, dolu dolu geçen İstanbul gezisine ilişkin anılarını Vali Yavuz Selim Köşger ile paylaştılar. Ortaokul öğrencisi olmalarına rağmen bugüne kadar doğup büyüdükleri yerden dışarıya hiç çıkmayan öğrenciler, farklı yerleri ve özellikle televizyonlarda gördükleri İstanbul’u gezip görmenin mutluluğunu Vali Yavuz Selim Köşger ile paylaşıp, desteğinden dolayı Vali amcalarına teşekkür ettiler.

İncirliova’da “Bağımlılıkla Etkin Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Derneği” öncülüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında, bugüne kadar hiç il dışına çıkmamış 200 öğrenci için İstanbul gezisi düzenlediklerini ve bu programın da çocukları çok memnun ettiğini belirten Kaymakam Ediz Sürücü, desteklerinden dolayı öğrenciler ve proje yürütücüleri adına Vali Yavuz Selim Köşger’e teşekkürlerini iletti. Bu gezi sayesinde ilk kez Aydın dışına çıkıp dünyanın gözdesi İstanbul’u gezip görme fırsatı yakalayan öğrenciler, dolu dolu geçen iki günü Vali amcalarına anlatıp yardım ve desteklerinden dolayı çiçek sunarak teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.