Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hayaller ‘Damla’ projesiyle renklenecek

GÜNCEL 07.11.2016 - 22:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2476+ kez okundu.
 

Hayaller ‘Damla’ projesiyle renklenecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 yıl önce hayata geçirilen 'Damla’ projesi büyük ilgi görüyor.

AYDIN- Türkiye üniversitelerinde okuyan yabancı öğrenciler ile Türk öğrencilerden oluşan gençler, gönüllülük esasına göre gittikleri illerde çeşitli ziyaretlerde bulunarak etkinliklere katılıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, sosyal sorumluluk projesi olan Damla Projesi’nin hem kültürlerin kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin teminine katkı sağladığını söyledi.  Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Damla Projesi'nin hem kültürlerin kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin teminine katkı sağladığını belirterek, şunları söyledi: “Damla Projesi gerçekten adından da anlaşıldığı gibi küçük damlaların bir okyanus oluşturmasıdır. Ülkemiz üniversitelerinde öğrenim gören yabancı gençlerin de katılımcı olarak yer aldığı bu proje ile, herhangi bir beklenti içinde olmadan, farklı illerdeki bireylerin yaşam kalitesini artırmak veya toplumun yararına olan bir hedefe ulaşmak için gençlerin gönüllü olarak toplumsal girişime destek vermelerini sağlamak amaçlanmaktadır.” Gençlik ve Spor Bakanlığız tarafından gerçekleştirilen ‘Damla’ projesi kapsamında üniversitelerde öğrenim gören yerli ve yabancı 40 katılımcı 08 - 13 Kasım 2016 tarihleri arasında Aydın’da Gençlik Merkezi koordinesinde aile, kurum, yetimhane, huzurevi ve engelli dernekleri gibi çeşitli yerlere ziyaretlerde bulunacak. Yatılı ilköğretim bölge okulu etkinliklerine katılacak. Çevre ve mezarlık temizliği yapacak. Proje ile gençler, gittikleri şehrin kültürünü ve yöre halkını yakından tanıma fırsatı bulacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 yıl önce hayata geçirilen 'Damla’ projesi büyük ilgi görüyor.

AYDIN- Türkiye üniversitelerinde okuyan yabancı öğrenciler ile Türk öğrencilerden oluşan gençler, gönüllülük esasına göre gittikleri illerde çeşitli ziyaretlerde bulunarak etkinliklere katılıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, sosyal sorumluluk projesi olan Damla Projesi’nin hem kültürlerin kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin teminine katkı sağladığını söyledi.  Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Damla Projesi'nin hem kültürlerin kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin teminine katkı sağladığını belirterek, şunları söyledi:

“Damla Projesi gerçekten adından da anlaşıldığı gibi küçük damlaların bir okyanus oluşturmasıdır. Ülkemiz üniversitelerinde öğrenim gören yabancı gençlerin de katılımcı olarak yer aldığı bu proje ile, herhangi bir beklenti içinde olmadan, farklı illerdeki bireylerin yaşam kalitesini artırmak veya toplumun yararına olan bir hedefe ulaşmak için gençlerin gönüllü olarak toplumsal girişime destek vermelerini sağlamak amaçlanmaktadır.”

Gençlik ve Spor Bakanlığız tarafından gerçekleştirilen ‘Damla’ projesi kapsamında üniversitelerde öğrenim gören yerli ve yabancı 40 katılımcı 08 - 13 Kasım 2016 tarihleri arasında Aydın’da Gençlik Merkezi koordinesinde aile, kurum, yetimhane, huzurevi ve engelli dernekleri gibi çeşitli yerlere ziyaretlerde bulunacak. Yatılı ilköğretim bölge okulu etkinliklerine katılacak. Çevre ve mezarlık temizliği yapacak. Proje ile gençler, gittikleri şehrin kültürünü ve yöre halkını yakından tanıma fırsatı bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.