Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Havaalanı görmeye ömrü yetmedi

GENEL 02.11.2019 - 18:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2577+ kez okundu.
 

Havaalanı görmeye ömrü yetmedi

Ömrünü Aydın’ın uçması için mücadele vererek geçiren Şevki Çıldır, son yolculuğuna uğurlandı.

AYDIN  - Aydın’a havalimanı açılması için 500 dönüm arazi bağışlayan Mustafa Çıldır’ın damadı ve yeğeni olan ve ömrünü Aydın’ın uçması için mücadele vererek 95 yaşında tamamlayan Şevki Çıldır son yolculuğuna uğurlandı. Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden 3’ü kız 4 çocuk babası Şevki Çıldır için, bugün öğlen namazına müteakip Bey Cami’de cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı başta olmak üzere çok sayıda vatandaş ve sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı. Şevki Çıldır kılınan cenaze namazının ardından Tellidede Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi. Hayatı boyunca Çıldır Havalimanı’nın tarifeli uçuşlara açılması için verdiği mücadele ile bilinen emekli öğretmen Şevki Çıldır, rahatsızlığı süresince de en büyük isteğinin Çıldır Havalimanı’nın tarifeli uçuşlara açılmasını istemişti.  
Ömrünü Aydın’ın uçması için mücadele vererek geçiren Şevki Çıldır, son yolculuğuna uğurlandı.

AYDIN  - Aydın’a havalimanı açılması için 500 dönüm arazi bağışlayan Mustafa Çıldır’ın damadı ve yeğeni olan ve ömrünü Aydın’ın uçması için mücadele vererek 95 yaşında tamamlayan Şevki Çıldır son yolculuğuna uğurlandı.

Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden 3’ü kız 4 çocuk babası Şevki Çıldır için, bugün öğlen namazına müteakip Bey Cami’de cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı başta olmak üzere çok sayıda vatandaş ve sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı. Şevki Çıldır kılınan cenaze namazının ardından Tellidede Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Hayatı boyunca Çıldır Havalimanı’nın tarifeli uçuşlara açılması için verdiği mücadele ile bilinen emekli öğretmen Şevki Çıldır, rahatsızlığı süresince de en büyük isteğinin Çıldır Havalimanı’nın tarifeli uçuşlara açılmasını istemişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.