Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hastane yerine yola gidiyor

SPOR 04.10.2018 - 10:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2530+ kez okundu.
 

Hastane yerine yola gidiyor

Emin Dede, hastaneye gitmek yerine yola gidiyor

AYDIN- Aydın’ın Ovaeymir Mahallesi’nde yaşayan 70 yaşındaki Mehmet Emin Abak, sağlığını bisikletine borçlu olduğunu söyledi. Gençlik yıllarında parası olmadığı için ihtiyarlayınca da sağlığını kaybetmemek için bisiklet bindiğini belirten Mehmet Emin Abak, “Hastaneye gitmemek için yola gidiyorum. Bisikletim sayesinde sağlıklıyım. En büyük sıkıntım yol arkadaşı bulamamak” dedi. Türkiye’de en büyük sağlık sorunlarından birinin hareketsizlik olduğunu bildiği için bisikletinden vazgeçmediğini belirten Abak, “Sağlık kuruluşları, belediyeler ve çeşitli sivil toplum örgütleri ara sıra bisiklet binme kampanyası düzenliyor. O gün herkes bisikletli, ertesi gün kimse bisiklete binmiyor kampanya sadece bir gün sürüyor. Bisikletim sayesinde sağlık sorunu yaşamıyorum, hastaneye gitmek yerine yola gidiyorum. En büyük ihtiyacım yol arkadaşı” diye konuştu.
Emin Dede, hastaneye gitmek yerine yola gidiyor

AYDIN- Aydın’ın Ovaeymir Mahallesi’nde yaşayan 70 yaşındaki Mehmet Emin Abak, sağlığını bisikletine borçlu olduğunu söyledi. Gençlik yıllarında parası olmadığı için ihtiyarlayınca da sağlığını kaybetmemek için bisiklet bindiğini belirten Mehmet Emin Abak, “Hastaneye gitmemek için yola gidiyorum. Bisikletim sayesinde sağlıklıyım. En büyük sıkıntım yol arkadaşı bulamamak” dedi.

Türkiye’de en büyük sağlık sorunlarından birinin hareketsizlik olduğunu bildiği için bisikletinden vazgeçmediğini belirten Abak, “Sağlık kuruluşları, belediyeler ve çeşitli sivil toplum örgütleri ara sıra bisiklet binme kampanyası düzenliyor. O gün herkes bisikletli, ertesi gün kimse bisiklete binmiyor kampanya sadece bir gün sürüyor. Bisikletim sayesinde sağlık sorunu yaşamıyorum, hastaneye gitmek yerine yola gidiyorum. En büyük ihtiyacım yol arkadaşı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.