Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hasköy Mahallesi tozdan çamurdan kurtuldu

GÜNCEL 26.07.2017 - 19:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3765+ kez okundu.
 

Hasköy Mahallesi tozdan çamurdan kurtuldu

Nazilli Belediyesi’nin, Hasköy Mahallesi’nin toprak yollarını parke taşı ile kaplayarak mahalle sakinlerini tozdan çamurdan kurtardığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Nazilli Belediyesi’ne bağlı mahallelerden biri olan Hasköy Muhtarı Hüseyin Danacı ve azaları, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı daha önce makamında ziyaret etmiş, mahalle içindeki yollarının yapılmasını istemişlerdi. Hasköy Mahallesi sakinlerinin isteklerine kayıtsız kalmayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, toprak yolların derhal yapılması için talimat verdi. Başkan Alıcık’ın talimatı ile Hasköy Mahallesi’nde yol yapım çalışmalarını yapan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, toprak yolları parke taşı ile kaplayarak mahalle sakinlerini tozlu yollardan kurtardı. Bu güne kadar toplamda 28 bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapıldığına işaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, şunları söyledi: “Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak 4 gurup taş döşeme ekibimiz var. Bu ekiplerimizin 2 gurubu kırsal mahallelerimizde 2 gurubu da Nazilli Merkezde taş döşüyor. Biz kendimizi hizmete adadık, Mahallelimizin isteği üzerine Fen İşleri Müdürlüğü taş döşeme ekipleri Hasköy Mahallesine parke taşı döşemesini yaptı. Uç beylerim olan muhtarlarım bizlerin gözü kulağıdır. Onlar bizim göremediklerimizi, yetişemediklerimize yetişir. Onların istekleri bizim için emirdir. Yaklaşık 2-3 hafta önce Muhtarım Hüseyin Danacı ile azaları Metin Çandır, Mehmet Çobanöz, Mustafa Bağdu ve Ekrem Kömür mahallelerindeki yolların parke taşı ile kaplanması için beni ziyaret etmişti. Taleplerini değerlendirdik hemen çalışmalarımızı yaptık ve 2 hafta gibi kısa bir süreçte yol yapım çalışmaları tamamladık.”
Nazilli Belediyesi’nin, Hasköy Mahallesi’nin toprak yollarını parke taşı ile kaplayarak mahalle sakinlerini tozdan çamurdan kurtardığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Nazilli Belediyesi’ne bağlı mahallelerden biri olan Hasköy Muhtarı Hüseyin Danacı ve azaları, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı daha önce makamında ziyaret etmiş, mahalle içindeki yollarının yapılmasını istemişlerdi. Hasköy Mahallesi sakinlerinin isteklerine kayıtsız kalmayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, toprak yolların derhal yapılması için talimat verdi. Başkan Alıcık’ın talimatı ile Hasköy Mahallesi’nde yol yapım çalışmalarını yapan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, toprak yolları parke taşı ile kaplayarak mahalle sakinlerini tozlu yollardan kurtardı.

Bu güne kadar toplamda 28 bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapıldığına işaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, şunları söyledi:

“Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak 4 gurup taş döşeme ekibimiz var. Bu ekiplerimizin 2 gurubu kırsal mahallelerimizde 2 gurubu da Nazilli Merkezde taş döşüyor. Biz kendimizi hizmete adadık, Mahallelimizin isteği üzerine Fen İşleri Müdürlüğü taş döşeme ekipleri Hasköy Mahallesine parke taşı döşemesini yaptı. Uç beylerim olan muhtarlarım bizlerin gözü kulağıdır. Onlar bizim göremediklerimizi, yetişemediklerimize yetişir. Onların istekleri bizim için emirdir. Yaklaşık 2-3 hafta önce Muhtarım Hüseyin Danacı ile azaları Metin Çandır, Mehmet Çobanöz, Mustafa Bağdu ve Ekrem Kömür mahallelerindeki yolların parke taşı ile kaplanması için beni ziyaret etmişti. Taleplerini değerlendirdik hemen çalışmalarımızı yaptık ve 2 hafta gibi kısa bir süreçte yol yapım çalışmaları tamamladık.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.