Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hasanefendi’de yollar yapılıyor

GÜNCEL 02.09.2019 - 18:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3916+ kez okundu.
 

Hasanefendi’de yollar yapılıyor

Efeler Belediyesi’nin Hasanefendi Mahallesi’nde yol yenileme çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Efeler İlçesi’nin merkezinde yer alan Hasanefendi Mahallesi’nde sokaklardaki bozuk parke taşlarından dolayı yıllardır rahatsızlık duyan mahalle sakinleri, yeni sokaklarına kavuşuyor. Efeler genelinde yoğun bir çalışma sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hasanefendi Mahallesi 1910, 1912, 1914 ve 1919 sokaklarında çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Daha önce de Temmuz ayında mahalledeki birçok sokağın kaldırım ve yol çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını ifade ettiler. Gerçekleştirilen çalışmaların Efeler’e nefes aldırdığını ifade eden mahalle sakinleri, “Bu düzenlemelere sadece mahallelinin değil tüm Efeler’in ihtiyacı vardı. Çünkü Hasanefendi Efeler’in merkezinde yer alıyor. Burada oturanlar değil çarşıya gelenlerde sokakları kullanıyor. Konum itibari ile yoğun olan Hasanefendi’de gerçekleştirilen çalışmalar herkesi memnun ediyor” dediler.
Efeler Belediyesi’nin Hasanefendi Mahallesi’nde yol yenileme çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Efeler İlçesi’nin merkezinde yer alan Hasanefendi Mahallesi’nde sokaklardaki bozuk parke taşlarından dolayı yıllardır rahatsızlık duyan mahalle sakinleri, yeni sokaklarına kavuşuyor.

Efeler genelinde yoğun bir çalışma sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hasanefendi Mahallesi 1910, 1912, 1914 ve 1919 sokaklarında çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Daha önce de Temmuz ayında mahalledeki birçok sokağın kaldırım ve yol çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını ifade ettiler.

Gerçekleştirilen çalışmaların Efeler’e nefes aldırdığını ifade eden mahalle sakinleri, “Bu düzenlemelere sadece mahallelinin değil tüm Efeler’in ihtiyacı vardı. Çünkü Hasanefendi Efeler’in merkezinde yer alıyor. Burada oturanlar değil çarşıya gelenlerde sokakları kullanıyor. Konum itibari ile yoğun olan Hasanefendi’de gerçekleştirilen çalışmalar herkesi memnun ediyor” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.