Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hasanefendi Mahallesi’ne Başkan Atay’dan jet yatırım

GÜNCEL 25.07.2019 - 18:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3875+ kez okundu.
 

Hasanefendi Mahallesi’ne Başkan Atay’dan jet yatırım

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, yaklaşık bir ay önce sokakları ile ilgili sorunları yıllardır çözememekten yakınan Hasanefendi Mahallesi Muhtarı ve sakinlerinin isteğini zaman geçmeden çözüme kavuşturdu. Efeler Belediyesi ekipleri çalışmalarına başladı.

AYDIN- Efeler ilçesi genelinde kaldırım, yol çalışmalarına hız verildi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Hasanefendi Mahallesi’ndeki 1923, 1921, 1914, 1910 ve 1912 Sokak’ta kaldırım ve yollara parke taş kaplaması yapıyor. Hasanefendi Mahallesi sakinleri tarafından beğeniyle karşılanan çalışmalar Kurban Bayramı’na kadar tamamlanmış olacak. Hızlı çözüm Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Hasanefendi Mahallesi sakinlerinin isteklerine hızlı biçimde karşılık verdiklerini belirtirken, “Bazı bölgelerimiz bu yatırımları uzun süre alamamaktan şikayet etmişti. Muhtarlar toplantımızdaki en acil isteklerden birisiydi. Hedefimiz halkın daha rahat yaşayabileceği bir Efeler. Altyapı çalışmalarında Büyükşehir Belediyemizle uyumlu bir çalışmayla, yatırımları eksiksiz tamamlayacağız. İlçe genelinde tadilatı yapılmamış yol bırakmamak için çabalıyoruz" dedi. Halktan teşekkür Hasanefendi Mahallesi’nde esnaflık yapan Nurdan Karslı (53) daha önce sokakların kötü bir halde olduğunu söyledi, “Sokaklarımızı çok güzel yapacaklar. Daha önce çok kötüydü, köstebek yuvası gibiydi ama güzelleşecek inşallah” dedi. Hayrettin Günay ise, yol çalışmasını uzun süre beklediklerini hatırlatırken, “Fatih Başkanımız geldi, istedik ve hemen karşılık aldık. Çalışmalarından memnunuz” diye konuştu. Altan Engin isimli yurttaş ise duygularını, “Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’dan memnunuz. Mahallemizin eksiklikleri vardı şu anda gideriliyor” diyerek ifade etti.
Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, yaklaşık bir ay önce sokakları ile ilgili sorunları yıllardır çözememekten yakınan Hasanefendi Mahallesi Muhtarı ve sakinlerinin isteğini zaman geçmeden çözüme kavuşturdu. Efeler Belediyesi ekipleri çalışmalarına başladı.

AYDIN- Efeler ilçesi genelinde kaldırım, yol çalışmalarına hız verildi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Hasanefendi Mahallesi’ndeki 1923, 1921, 1914, 1910 ve 1912 Sokak’ta kaldırım ve yollara parke taş kaplaması yapıyor. Hasanefendi Mahallesi sakinleri tarafından beğeniyle karşılanan çalışmalar Kurban Bayramı’na kadar tamamlanmış olacak.

Hızlı çözüm

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Hasanefendi Mahallesi sakinlerinin isteklerine hızlı biçimde karşılık verdiklerini belirtirken, “Bazı bölgelerimiz bu yatırımları uzun süre alamamaktan şikayet etmişti. Muhtarlar toplantımızdaki en acil isteklerden birisiydi. Hedefimiz halkın daha rahat yaşayabileceği bir Efeler. Altyapı çalışmalarında Büyükşehir Belediyemizle uyumlu bir çalışmayla, yatırımları eksiksiz tamamlayacağız. İlçe genelinde tadilatı yapılmamış yol bırakmamak için çabalıyoruz" dedi.

Halktan teşekkür

Hasanefendi Mahallesi’nde esnaflık yapan Nurdan Karslı (53) daha önce sokakların kötü bir halde olduğunu söyledi, “Sokaklarımızı çok güzel yapacaklar. Daha önce çok kötüydü, köstebek yuvası gibiydi ama güzelleşecek inşallah” dedi. Hayrettin Günay ise, yol çalışmasını uzun süre beklediklerini hatırlatırken, “Fatih Başkanımız geldi, istedik ve hemen karşılık aldık. Çalışmalarından memnunuz” diye konuştu. Altan Engin isimli yurttaş ise duygularını, “Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’dan memnunuz. Mahallemizin eksiklikleri vardı şu anda gideriliyor” diyerek ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.