Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Harbiye'de arabesk gecesi

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 05.09.2015 - 14:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3405+ kez okundu.
 

Harbiye'de arabesk gecesi

Arabesk müziğin yükselen değeri Serkan Kaya, 4 Eylül Cuma akşamı Pera Event organizasyonuyla ilk kez Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.

Sahnelerin en çok aranılan ismi olan ve Arabesk Müziğin yeni starı olarak anılan Kaya, Açıkhava’daki ilk konserinde kendi albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, arabesk müziğin efsane isimlerinin eserlerini de seslendirdi. SERKAN KAYA’NIN ‘SİLVA GUNBARDHİ’ SÜRPRİZİ Konserin en büyük sürprizi ise “Te Ka Lali Shpirt” şarkısı ile tüm dünyayı kasıp kavuran ünlü Arnavut sanatçı Silva Gunbardhi oldu.  Serkan Kaya ve Silva Gunbardhi Arnavutluk Ses Kayıt Stüdyoları’nda kaydını yaptıkları  “Bebeğim” isimli düet şarkıyı da ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seslendirdi. Müzikseverlerden tam not alan ve ikinci defa söylenmesi istenen şarkı, Açıkhava’da alkış yağmuru yaşattı. ARABESK MÜZİĞİN EFSANE İSİMLERİNİ UNUTMADI  Şarkılarını 50 kişilik orkestra eşliğinde söyleyen Kaya, Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur ve İbrahim Tatlıses başta olmak üzere arabesk müziğin efsane isimlerini anmayı da unutmadı. "Babalar Resitali" adını verdiği bölümde usta isimlerin şarkılarını seslendirdi.  Sevilen sanatçı, ünlü modacı Hakan Akkaya imzalı kostümleriyle de beğeni topladı.
Arabesk müziğin yükselen değeri Serkan Kaya, 4 Eylül Cuma akşamı Pera Event organizasyonuyla ilk kez Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.

Sahnelerin en çok aranılan ismi olan ve Arabesk Müziğin yeni starı olarak anılan Kaya, Açıkhava’daki ilk konserinde kendi albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, arabesk müziğin efsane isimlerinin eserlerini de seslendirdi.

SERKAN KAYA’NIN ‘SİLVA GUNBARDHİ’ SÜRPRİZİ

Konserin en büyük sürprizi ise “Te Ka Lali Shpirt” şarkısı ile tüm dünyayı kasıp kavuran ünlü Arnavut sanatçı Silva Gunbardhi oldu.

 Serkan Kaya ve Silva Gunbardhi Arnavutluk Ses Kayıt Stüdyoları’nda kaydını yaptıkları  “Bebeğim” isimli düet şarkıyı da ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seslendirdi. Müzikseverlerden tam not alan ve ikinci defa söylenmesi istenen şarkı, Açıkhava’da alkış yağmuru yaşattı.

ARABESK MÜZİĞİN EFSANE İSİMLERİNİ UNUTMADI

 Şarkılarını 50 kişilik orkestra eşliğinde söyleyen Kaya, Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur ve İbrahim Tatlıses başta olmak üzere arabesk müziğin efsane isimlerini anmayı da unutmadı. "Babalar Resitali" adını verdiği bölümde usta isimlerin şarkılarını seslendirdi.

 Sevilen sanatçı, ünlü modacı Hakan Akkaya imzalı kostümleriyle de beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.