Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

HAP eğitimi verildi

SAĞLIK 27.02.2018 - 12:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4085+ kez okundu.
 

HAP eğitimi verildi

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastane personellerine Hastane Afet ve Acil Durum Planı eğitimi düzenlendi.

AYDIN- Sağlık Bakanlığı Hastane Afet ve Acil Durum Planlaması Uygulamaları Yönetmeliği kapsamında Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık hizmetleri başkanlığı afet birimi personelleri tarafından Aydın’ın Kuyucak, Buharkent, Köşk, Yenipazar, Karpuzlu, Karacasu İlçe Entegre Hastaneleri idari ve sağlık personellerine yönelik eğitim düzenlendi. Üç gün süren eğitim ile hem teorik hem de masa başı tatbikatı şeklinde” HAP Uygulayıcı Eğitimi” düzenlendi. Eğitim sonunda katılımcı 16 personele İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mete Erki, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aslı Candal ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ali Emrah Erginbay’ın katılımı ile sertifikaları verildi.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastane personellerine Hastane Afet ve Acil Durum Planı eğitimi düzenlendi.

AYDIN- Sağlık Bakanlığı Hastane Afet ve Acil Durum Planlaması Uygulamaları Yönetmeliği kapsamında Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık hizmetleri başkanlığı afet birimi personelleri tarafından Aydın’ın Kuyucak, Buharkent, Köşk, Yenipazar, Karpuzlu, Karacasu İlçe Entegre Hastaneleri idari ve sağlık personellerine yönelik eğitim düzenlendi. Üç gün süren eğitim ile hem teorik hem de masa başı tatbikatı şeklinde” HAP Uygulayıcı Eğitimi” düzenlendi.

Eğitim sonunda katılımcı 16 personele İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mete Erki, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aslı Candal ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ali Emrah Erginbay’ın katılımı ile sertifikaları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.