Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hanım Eli Çarşısı İncirliova’da kuruldu

GÜNCEL 21.05.2018 - 19:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2968+ kez okundu.
 

Hanım Eli Çarşısı İncirliova’da kuruldu

İncirliova Belediye Başkanlığı öncülüğünde Park İncirliova Sosyal Tesisleri’nde Hanım Eli Hediyelik Eşya Çarşısı kurulduğu bildirildi.

AYDIN- İncirliova Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bebek ürünleri, giyim, takı tasarımları, yiyecek, çiçek, kapı ve duvar süsleri, resim, doğal taşlar, biblolar başta olmak üzere yüzlerce el emeği göz nuru ürünün sergilenip satışa sunulduğu çarşının açılışını İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale gerçekleştirdi. 3 Haziran 2018 Pazar gününe kadar açık olacak çarşıda Cumartesi ve Pazar günleri Çağdaş Müzik dinletisi ile TipaTiya Dans Grubu da gösterilerini sergileyecek.
İncirliova Belediye Başkanlığı öncülüğünde Park İncirliova Sosyal Tesisleri’nde Hanım Eli Hediyelik Eşya Çarşısı kurulduğu bildirildi.

AYDIN- İncirliova Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bebek ürünleri, giyim, takı tasarımları, yiyecek, çiçek, kapı ve duvar süsleri, resim, doğal taşlar, biblolar başta olmak üzere yüzlerce el emeği göz nuru ürünün sergilenip satışa sunulduğu çarşının açılışını İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale gerçekleştirdi.

3 Haziran 2018 Pazar gününe kadar açık olacak çarşıda Cumartesi ve Pazar günleri Çağdaş Müzik dinletisi ile TipaTiya Dans Grubu da gösterilerini sergileyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.