Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hani birlik?

GENEL 24.08.2019 - 12:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3009+ kez okundu.
 

Hani birlik?

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun "Aydın'a yatırımcı çekelim. Ünlü otomobil fabrikasının Aydın’da kurulmasını sağlayalım" sözleri üzerine herkes görüşünü açıkladı, AK Parti’den ses yok. Oysa konu Aydın, Aydın’a yatırım.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, açıklama yaparak destek verdi. İŞ İNSANLARINDAN DESTEK Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Maraş ve yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Söke GİAD Başkanı Mustafa Korhan Taşkın, Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Hasan Kuru da ziyaret ederek destek verdi. SESSİZ KALANLAR CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Aydın Milletvekilleri de destek açıklaması yaparken, AK Parti ve MHP Yönetimleri ile bu iki partiye mensup belediye başkanlarının sessiz kalması dikkat çekici bulundu. Aydın’a yatırım getirmek için çağrı yapanın sizin partiden olması mı gerekiyor? Particilik Aydın’dan önemli mi? HEP SORU İŞARETİ Aydın’ın kalkınması, gelişmesi için “Ortak akıl” diyen AYTO Başkanı Hakan Ülken’in sessizliği de dikkat çekerken, AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un “Bunlar gündemde kalma çabası” demesi, “Birkaç ay önce olsaydı, işe yarardı” sözleri şaşırtıcı bulundu. Zira Milletvekili Metin Yavuz, birkaç ay önce de milletvekiliydi. Neden el atmadı? PEKİ, NE YAPMALIYIZ? “Şunu isteyen falan partili, bunu isteyen filan partili” yaklaşımıyla Aydın’ın kangren olan işsizliğini nasıl çözeceğimizi aklı daha iyi basan birileri çıkıp açıklamalı. Özellikle iktidar temsilcilerinin bunu yapması Aydın’a ne kazandıracak? Karpuz gibi ortadan ikiye ayrılmış Aydın’ın kime, ne yararı olur? “Ortak akıl”, “Birlik” olmayı nasıl başaracağız?
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun "Aydın'a yatırımcı çekelim. Ünlü otomobil fabrikasının Aydın’da kurulmasını sağlayalım" sözleri üzerine herkes görüşünü açıkladı, AK Parti’den ses yok. Oysa konu Aydın, Aydın’a yatırım.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, açıklama yaparak destek verdi.

İŞ İNSANLARINDAN DESTEK

Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Maraş ve yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Söke GİAD Başkanı Mustafa Korhan Taşkın, Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Hasan Kuru da ziyaret ederek destek verdi.

SESSİZ KALANLAR

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Aydın Milletvekilleri de destek açıklaması yaparken, AK Parti ve MHP Yönetimleri ile bu iki partiye mensup belediye başkanlarının sessiz kalması dikkat çekici bulundu. Aydın’a yatırım getirmek için çağrı yapanın sizin partiden olması mı gerekiyor? Particilik Aydın’dan önemli mi?

HEP SORU İŞARETİ

Aydın’ın kalkınması, gelişmesi için “Ortak akıl” diyen AYTO Başkanı Hakan Ülken’in sessizliği de dikkat çekerken, AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un “Bunlar gündemde kalma çabası” demesi, “Birkaç ay önce olsaydı, işe yarardı” sözleri şaşırtıcı bulundu. Zira Milletvekili Metin Yavuz, birkaç ay önce de milletvekiliydi. Neden el atmadı?

PEKİ, NE YAPMALIYIZ?

“Şunu isteyen falan partili, bunu isteyen filan partili” yaklaşımıyla Aydın’ın kangren olan işsizliğini nasıl çözeceğimizi aklı daha iyi basan birileri çıkıp açıklamalı. Özellikle iktidar temsilcilerinin bunu yapması Aydın’a ne kazandıracak? Karpuz gibi ortadan ikiye ayrılmış Aydın’ın kime, ne yararı olur? “Ortak akıl”, “Birlik” olmayı nasıl başaracağız?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.