Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hande Kazanova’yla 2019 burç yorumları Forum Aydın’da

MAGAZİN 26.12.2018 - 16:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1842+ kez okundu.
 

Hande Kazanova’yla 2019 burç yorumları Forum Aydın’da

Onuncu yılı şerefine ziyaretçilerine pek çok sürpriz hazırlayan Forum Aydın’ın, bu kez Hande Kazanova’yı ağırlayacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, 2019 yılı burç yorumlarını, her burca özel analizleri ve yeni yıla özel astrolojik tüyoları Kazanova’dan dinlemek isteyen herkes, 29 Aralık’ta Forum Aydın’a davetli! Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın, yeni yılda burcuna özel tüyoları dinlemek isteyen herkesi, 29 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak olan Hande Kazanova söyleşisine davet ediyor. Zeytin Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinlikte astrolojinin ünlü ismi Hande Kazanova, 2019’da burçları bekleyen gelişmeleri Forum Aydın ziyaretçileriyle paylaşacak ve katılımcıların sorularını yanıtlayacak. Yeni yılda burcunu bekleyen sürpriz ve fırsatları merak eden herkes, Forum Aydın’a davetli!
Onuncu yılı şerefine ziyaretçilerine pek çok sürpriz hazırlayan Forum Aydın’ın, bu kez Hande Kazanova’yı ağırlayacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, 2019 yılı burç yorumlarını, her burca özel analizleri ve yeni yıla özel astrolojik tüyoları Kazanova’dan dinlemek isteyen herkes, 29 Aralık’ta Forum Aydın’a davetli!

Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın, yeni yılda burcuna özel tüyoları dinlemek isteyen herkesi, 29 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak olan Hande Kazanova söyleşisine davet ediyor.

Zeytin Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinlikte astrolojinin ünlü ismi Hande Kazanova, 2019’da burçları bekleyen gelişmeleri Forum Aydın ziyaretçileriyle paylaşacak ve katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

Yeni yılda burcunu bekleyen sürpriz ve fırsatları merak eden herkes, Forum Aydın’a davetli!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.