Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hande Ataizi Suriyeli çocuğu evlat edinecek

DÜNYA 07.09.2015 - 16:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3430+ kez okundu.
 

Hande Ataizi Suriyeli çocuğu evlat edinecek

Üç yaşındaki Aylan'ın hayatını kaybetmesine çok üzülen Hande Ataizi, araştırmalara başlayıp Suriyeli bir çocuğu evlat edinmek istediğini söyledi.

Üç yaşındaki Aylan'ın hayatını kaybetmesine çok üzülen Hande Ataizi, araştırmalara başlayıp Suriyeli bir çocuğu evlat edinmek istediğini söyledi.Hande Ataizi önceki gün gazeteci eşi Benjamin Harvey'le Nişantaşı'ndaki bir kafede objektiflere yansıdı. ANNE OLDUKTAN SONRA HAYATI DEĞİŞMİŞ Kahvaltı sonrası taksi bulmaya çalışan Harvey acelesi olduğu için mekandan önce çıkarken Ataizi ise basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet etti. Ataizi, konunun Suriyeli göçmenlerden açılması üzerine anne olduktan sonra hayatının değiştiğini söyledi. "SURİYELİ ÇOCUK EVLAT EDİNECEĞİM" Kurdi'ye çok üzüldüğünü söyleyen Ataizi, "Onların acılarını dindirmeye yetmez ama bir şeyler yapmak gerek. Önümüzdeki günlerde araştırmalara başlayıp bir Suriyeli çocuğu evlat edinmeyi istiyorum." dedi.
Üç yaşındaki Aylan'ın hayatını kaybetmesine çok üzülen Hande Ataizi, araştırmalara başlayıp Suriyeli bir çocuğu evlat edinmek istediğini söyledi.

Üç yaşındaki Aylan'ın hayatını kaybetmesine çok üzülen Hande Ataizi, araştırmalara başlayıp Suriyeli bir çocuğu evlat edinmek istediğini söyledi.Hande Ataizi önceki gün gazeteci eşi Benjamin Harvey'le Nişantaşı'ndaki bir kafede objektiflere yansıdı.

ANNE OLDUKTAN SONRA HAYATI DEĞİŞMİŞ

Kahvaltı sonrası taksi bulmaya çalışan Harvey acelesi olduğu için mekandan önce çıkarken Ataizi ise basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet etti. Ataizi, konunun Suriyeli göçmenlerden açılması üzerine anne olduktan sonra hayatının değiştiğini söyledi.

"SURİYELİ ÇOCUK EVLAT EDİNECEĞİM"

Kurdi'ye çok üzüldüğünü söyleyen Ataizi, "Onların acılarını dindirmeye yetmez ama bir şeyler yapmak gerek. Önümüzdeki günlerde araştırmalara başlayıp bir Suriyeli çocuğu evlat edinmeyi istiyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.