Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Haluk Levent bir hayvanı daha kurtardı

GENEL 05.02.2019 - 12:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3614+ kez okundu.
 

Haluk Levent bir hayvanı daha kurtardı

Garip isimli at, dana Ferdinand’a arkadaş olacak

AYDIN - Aydın’da bir araç tarafından çarpılarak ölüme terk edilen 1,5 yaşındaki at, hayvanseverlerin duyarlılığı sayesinde ölümden kurtarıldı. Aydınlı Hayvansever Sema Ayhan Gökçen tarafından uyutulmak üzereyken sahiplenilen ve ‘Garip’ adı verilen atın 10 bin lira tutarındaki ameliyat ve protez masrafları Haluk Levent’in araya girmesi ile hayvansever bir vatandaş tarafından karşılandı. Aydın’da yaşayan ve yoga hocalığı yapan barınak gönüllüsü hayvansever Sema Ayhan Gökçen tarafından geçtiğimiz günlerde, trafik kazası sonucu sağ arka ayağı kırılan bir at barınağa alındı. Durumu kötü olan atın uyutulacağını öğrenen hayvansever Sena Ayhan Gökçen, ‘Garip’ adını verdiği atı sahiplenerek bir kamyonet kiralayıp İzmir’de bulunan Kurtarılmış Hayvan Çiftliği’ne kaldırdı. Bu arada AHBAP aracılığı ile Haluk Levent’e ulaşan Sema Ayhan Gökçen, atın kurtarılması için yardım istedi. Haluk Levent’in girişimleri ile atın ameliyat ve protez gideri olan 10 bin lira için sponsor bulunduğunu ve atın kurtulacağını belirten Sema Ayhan Gökçen, “Atın uyutulacağını duyunca çok üzüldüm. Gidip sahiplendim. Şehirde ve apartmanda yaşadığım için ata bakmam da olanaksızdı. Haluk Levent’in yardımları ile bir canı da kurtarmanın sevincini yaşıyoruz” dedi. Garip adı verilen atın tedavisi tamamlandıktan sonra Kurban Bayramı'nın birinci günü Rize'de kaçarak denize giren ve bayramın son günü Trabzon'un Sürmene İlçesi’nde yüzerken ortaya çıkan ünlü sanatçı Haluk Levent’in satın aldığı Ferdinad adlı danaya arkadaş olacağı öğrenildi.
Garip isimli at, dana Ferdinand’a arkadaş olacak

AYDIN - Aydın’da bir araç tarafından çarpılarak ölüme terk edilen 1,5 yaşındaki at, hayvanseverlerin duyarlılığı sayesinde ölümden kurtarıldı. Aydınlı Hayvansever Sema Ayhan Gökçen tarafından uyutulmak üzereyken sahiplenilen ve ‘Garip’ adı verilen atın 10 bin lira tutarındaki ameliyat ve protez masrafları Haluk Levent’in araya girmesi ile hayvansever bir vatandaş tarafından karşılandı.

Aydın’da yaşayan ve yoga hocalığı yapan barınak gönüllüsü hayvansever Sema Ayhan Gökçen tarafından geçtiğimiz günlerde, trafik kazası sonucu sağ arka ayağı kırılan bir at barınağa alındı. Durumu kötü olan atın uyutulacağını öğrenen hayvansever Sena Ayhan Gökçen, ‘Garip’ adını verdiği atı sahiplenerek bir kamyonet kiralayıp İzmir’de bulunan Kurtarılmış Hayvan Çiftliği’ne kaldırdı. Bu arada AHBAP aracılığı ile Haluk Levent’e ulaşan Sema Ayhan Gökçen, atın kurtarılması için yardım istedi.

Haluk Levent’in girişimleri ile atın ameliyat ve protez gideri olan 10 bin lira için sponsor bulunduğunu ve atın kurtulacağını belirten Sema Ayhan Gökçen, “Atın uyutulacağını duyunca çok üzüldüm. Gidip sahiplendim. Şehirde ve apartmanda yaşadığım için ata bakmam da olanaksızdı. Haluk Levent’in yardımları ile bir canı da kurtarmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

Garip adı verilen atın tedavisi tamamlandıktan sonra Kurban Bayramı'nın birinci günü Rize'de kaçarak denize giren ve bayramın son günü Trabzon'un Sürmene İlçesi’nde yüzerken ortaya çıkan ünlü sanatçı Haluk Levent’in satın aldığı Ferdinad adlı danaya arkadaş olacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.