Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Haluk Alıcık'a sürpriz doğum günü..

EKONOMİ 14.07.2016 - 01:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2648+ kez okundu.
 

Haluk Alıcık'a sürpriz doğum günü..

Bugün 50. yaşına giren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık için belediye meclis salonunda doğum günü sürprizi yapıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve personelinin hazırladığı doğum günü etkinliğinde, Başkan Alıcık'ın mutluluğu gözlerinden okundu. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bugün adeta iki kez doğdu. Hem doğum gününü hem de emekliliğinin ilk gününü aynı anda yaşayan Başkan Alıcık'a, belediye personeli sürpriz doğum günü kutladı. Temmuz ayı Meclis Toplantısı öncesinde salonda hazırlık yapan Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve personeli, Alıcık için resimli ve üç hilalli pasta yaptırdı. Alıcık'ın belediyeye girdiği andan itibaren mumları yakan personel, meclis salonuna giren Başkanı şaşırttı. Meclis üyelerinin de alkışlarla destek verdiği doğum günü sürprizinden memnun kalan Alıcık, 50 yaşından sonra doğum günü kutlamanın mutluluğunu dile getirdi. Meclis salonunda bulunan meclis üyeleri, gazeteciler ve daire amirleri ile birlikte çay içtikten sonra gündem maddelerini oylamaya sunan Alıcık'a, meclis çıkışında personellerin kendisine aldığı hediyeleri kabul etti.
Bugün 50. yaşına giren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık için belediye meclis salonunda doğum günü sürprizi yapıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve personelinin hazırladığı doğum günü etkinliğinde, Başkan Alıcık'ın mutluluğu gözlerinden okundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bugün adeta iki kez doğdu. Hem doğum gününü hem de emekliliğinin ilk gününü aynı anda yaşayan Başkan Alıcık'a, belediye personeli sürpriz doğum günü kutladı. Temmuz ayı Meclis Toplantısı öncesinde salonda hazırlık yapan Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve personeli, Alıcık için resimli ve üç hilalli pasta yaptırdı. Alıcık'ın belediyeye girdiği andan itibaren mumları yakan personel, meclis salonuna giren Başkanı şaşırttı. Meclis üyelerinin de alkışlarla destek verdiği doğum günü sürprizinden memnun kalan Alıcık, 50 yaşından sonra doğum günü kutlamanın mutluluğunu dile getirdi. Meclis salonunda bulunan meclis üyeleri, gazeteciler ve daire amirleri ile birlikte çay içtikten sonra gündem maddelerini oylamaya sunan Alıcık'a, meclis çıkışında personellerin kendisine aldığı hediyeleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.