Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hallaçlar Muhtarı’ndan Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür

GENEL 07.10.2018 - 19:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1704+ kez okundu.
 

Hallaçlar Muhtarı’ndan Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarının vatandaşlardan büyük beğeni toplarken, özellikle mahalle muhtarlarının gerçekleşen yatırımlardan dolayı büyük memnuniyet duyduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Yasası kapsamında köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde, ASKİ tarafından yürütülen yoğun altyapı programı dahilinde, Çine ilçesine bağlı Hallaçlar Mahallesi’nde vatandaşların talebi üzerine içme suyu arıtma tesisi inşa edilerek faaliyete geçirildi. ASKİ’nin başta arıtma tesisi olmak üzere mahallede gerçekleştirdiği tüm çalışmalardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Muhtar Mehmet Ateş, taleplerinin gerçekleştirilmesinden ötürü büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Muhtar Mehmet Ateş, şunları söyledi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu. tüm taleplerimize cevap veriyor. Mahallemizde alt ve üstyapıda birçok çalışma yapıldı. Bağlantı yolumuz, köy meydanından camiye kadar olan yollarımız yapıldı. Sağ olsun, ne zaman su ile ilgili, yol ile ilgili, ya da iş makinası gerektiren bir hizmet ihtiyacı doğsa taleplerimiz hep karşılandı. Mahallemizde ASKİ Genel Müdürlüğü içme suyu arıtma tesisi yaptı ve faaliyete geçti. Ayrıca mahallemizde içme suyu sorunu kesinlikle bulunmamaktadır. Tüm bu hizmetler için Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na müteşekkiriz.”
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarının vatandaşlardan büyük beğeni toplarken, özellikle mahalle muhtarlarının gerçekleşen yatırımlardan dolayı büyük memnuniyet duyduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Yasası kapsamında köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde, ASKİ tarafından yürütülen yoğun altyapı programı dahilinde, Çine ilçesine bağlı Hallaçlar Mahallesi’nde vatandaşların talebi üzerine içme suyu arıtma tesisi inşa edilerek faaliyete geçirildi. ASKİ’nin başta arıtma tesisi olmak üzere mahallede gerçekleştirdiği tüm çalışmalardan dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Muhtar Mehmet Ateş, taleplerinin gerçekleştirilmesinden ötürü büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Muhtar Mehmet Ateş, şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu. tüm taleplerimize cevap veriyor. Mahallemizde alt ve üstyapıda birçok çalışma yapıldı. Bağlantı yolumuz, köy meydanından camiye kadar olan yollarımız yapıldı. Sağ olsun, ne zaman su ile ilgili, yol ile ilgili, ya da iş makinası gerektiren bir hizmet ihtiyacı doğsa taleplerimiz hep karşılandı. Mahallemizde ASKİ Genel Müdürlüğü içme suyu arıtma tesisi yaptı ve faaliyete geçti. Ayrıca mahallemizde içme suyu sorunu kesinlikle bulunmamaktadır. Tüm bu hizmetler için Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na müteşekkiriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.