Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Halkın içinde olmayı seviyor

GENEL 14.11.2017 - 14:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2453+ kez okundu.
 

Halkın içinde olmayı seviyor

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, güne sanayi esnafları ile başladı

AYDIN- Göreve geldiği ilk günden bu yana halkın içinde olmasıyla dikkat çeken Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, sürpriz ziyaretleri ile şaşırtmaya devam ediyor. Gün içinde yapılan işleri yerinde gezerek, çalışmaları yakından takip etmeyi seven Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, zaman zaman mesaiye farklı noktalarda başlamayı da seviyor. Ev ziyaretleri, halk toplantıları, vatandaş grupları ile kahvaltı gibi birçoğu kendisine has faaliyetlerle halkın nabzını kendisi tutmaya çalışan Başkan Toyran, bu anlamda vatandaşın da takdirini kazanıyor. Başkan Toyran, bu kez güne sanayi esnaflarını ziyaretle başladı. Sanayi esnaflarına sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği çat kapı ziyarette 'hayırlı işler' dileklerini ileten Başkan Toyran, esnaflarla sabah sohbeti yaptı; hal ve hatırlarını sordu. Başkan Toyran, sabah ziyaretinde esnafların sorun ve taleplerini dinlemeyi de ihmal etmedi.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, güne sanayi esnafları ile başladı

AYDIN- Göreve geldiği ilk günden bu yana halkın içinde olmasıyla dikkat çeken Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, sürpriz ziyaretleri ile şaşırtmaya devam ediyor.

Gün içinde yapılan işleri yerinde gezerek, çalışmaları yakından takip etmeyi seven Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, zaman zaman mesaiye farklı noktalarda başlamayı da seviyor. Ev ziyaretleri, halk toplantıları, vatandaş grupları ile kahvaltı gibi birçoğu kendisine has faaliyetlerle halkın nabzını kendisi tutmaya çalışan Başkan Toyran, bu anlamda vatandaşın da takdirini kazanıyor.

Başkan Toyran, bu kez güne sanayi esnaflarını ziyaretle başladı. Sanayi esnaflarına sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği çat kapı ziyarette 'hayırlı işler' dileklerini ileten Başkan Toyran, esnaflarla sabah sohbeti yaptı; hal ve hatırlarını sordu. Başkan Toyran, sabah ziyaretinde esnafların sorun ve taleplerini dinlemeyi de ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.