Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

'Halk ister Büyükşehir yapar'

GÜNCEL 10.08.2017 - 15:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3413+ kez okundu.
 

'Halk ister Büyükşehir yapar'

Aydın’ın Didim İlçesinde yaşayan 101 yaşında ki ‘Ulu Çınar’ Behiye Aydoğan, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği hizmetten memnun olduğunu dile getirdi.

AYDIN- - Aydın Büyükşehir Belediye ekipleri, kapı-kapı gezerek hasta, yaşlı, yardıma muhtaç insanlara motorize araçlarla hizmet veriyor. Bu hizmetlerden yararlanan yaşlılarımızdan, Didim’de yaşayan 101 yaşındaki Behiye Aydoğan, ’’Allah, Aydın Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan ve o’na destek veren tüm belediyecilerden razı olsun. Büyükşehir, büyüklüğünü gösteriyor. Bu kızlarımızda dağ-taş demeden bütün gün bizlere yardım etmek için yollardalar. Allah onlara da sıhhat ve güç versin. ileride çocukları, torunlarıyla sıhhatli yaşlılıklar nasip etsin. Verdikleri hizmetlerle büyük sevap işliyorlar.’ Dedi. Talep yoğunluğundan ancak randevu sistemi ile çalışan Aydın Büyükşehir Belediye Sosyal Hizmetler ekibinden Elif Karaman ve Özlem Eryılmaz, vazifelerini severek yaptıklarını, yaşlı ve ihtiyaçlı büyüklere hizmet verdiklerinden, onların ellerini öpmekten ve ardından aldıkları hayır dualarından kendilerini son derece huzurlu htiklerini ve mutlu olduklarını belirtiyorlar. Aydın Büyükşehir’e bağlı olan ekip, el-ayak tırnak kesimi, saç kısaltma ve kesme hizmetleri veriyorlar. ADÜ’YE TEŞEKKÜR Bir süre önce safra kesesi rahatsızlığından dolayı Aydın Adnan Menderes Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören ve başarılı bir operasyon geçiren 101 yaşındaki Behiye Aydoğan, ADÜ Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı ve ekibine, ameliyatı başarı ile gerçekleştiren Gastroenteroloji uzmanı Yrd. Doç. Dr. Altay Kandemir’e ve Koordinatör Necati Uysal, Özlem Dinç’e de teşekkür etti Ak saçlı ulu çınar, sekiz çocukla daha 39 yaşında dul kaldığını, hayatını çocuklarına adadığını, hepsini de alnının akı ile büyüterek meslek sahibi yaptığını söylüyor. Torununun torununu gören fakat sayısını bilmeyen Behiye Aydoğan, ’’Bu ameliyat ve tamir bakımdan sonra bir 90 sene daha yaşarım herhalde (inşallah). Allah tüm doktorlarımızdan razı olsun, diğer hastalarımıza da acil şifalar versin’’ dileğinde bulundu.  Yaşar Çelebi//Didim
Aydın’ın Didim İlçesinde yaşayan 101 yaşında ki ‘Ulu Çınar’ Behiye Aydoğan, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği hizmetten memnun olduğunu dile getirdi.

AYDIN- - Aydın Büyükşehir Belediye ekipleri, kapı-kapı gezerek hasta, yaşlı, yardıma muhtaç insanlara motorize araçlarla hizmet veriyor.

Bu hizmetlerden yararlanan yaşlılarımızdan, Didim’de yaşayan 101 yaşındaki Behiye Aydoğan, ’’Allah, Aydın Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan ve o’na destek veren tüm belediyecilerden razı olsun. Büyükşehir, büyüklüğünü gösteriyor. Bu kızlarımızda dağ-taş demeden bütün gün bizlere yardım etmek için yollardalar. Allah onlara da sıhhat ve güç versin. ileride çocukları, torunlarıyla sıhhatli yaşlılıklar nasip etsin. Verdikleri hizmetlerle büyük sevap işliyorlar.’ Dedi.

Talep yoğunluğundan ancak randevu sistemi ile çalışan Aydın Büyükşehir Belediye Sosyal Hizmetler ekibinden Elif Karaman ve Özlem Eryılmaz, vazifelerini severek yaptıklarını, yaşlı ve ihtiyaçlı büyüklere hizmet verdiklerinden, onların ellerini öpmekten ve ardından aldıkları hayır dualarından kendilerini son derece huzurlu htiklerini ve mutlu olduklarını belirtiyorlar.

Aydın Büyükşehir’e bağlı olan ekip, el-ayak tırnak kesimi, saç kısaltma ve kesme hizmetleri veriyorlar.

ADÜ’YE TEŞEKKÜR

Bir süre önce safra kesesi rahatsızlığından dolayı Aydın Adnan Menderes Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören ve başarılı bir operasyon geçiren 101 yaşındaki Behiye Aydoğan, ADÜ Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı ve ekibine, ameliyatı başarı ile gerçekleştiren Gastroenteroloji uzmanı Yrd. Doç. Dr. Altay Kandemir’e ve Koordinatör Necati Uysal, Özlem Dinç’e de teşekkür etti

Ak saçlı ulu çınar, sekiz çocukla daha 39 yaşında dul kaldığını, hayatını çocuklarına adadığını, hepsini de alnının akı ile büyüterek meslek sahibi yaptığını söylüyor.

Torununun torununu gören fakat sayısını bilmeyen Behiye Aydoğan, ’’Bu ameliyat ve tamir bakımdan sonra bir 90 sene daha yaşarım herhalde (inşallah). Allah tüm doktorlarımızdan razı olsun, diğer hastalarımıza da acil şifalar versin’’ dileğinde bulundu.  Yaşar Çelebi//Didim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.